Master na mroźnej północy - Poznań 2012, 2000pkt ETC
Re: Master na mroźnej północy - Poznań 2012, 2000pkt ETC
Dzwonił do mnie Dymitr i pytał czy ktoś by mu nie zabrał ładowarki do laptopa typu ACER.
A i padło takie pytanie, ponieważ jest to szkoła na miejscu nie pijemy, na wieczór mamy wynajętą knajpę z piwem w logicznej cenie (od 5zł, nie wiem ile kosztuje małe i czy w ogóle leją takie). Oczywiście można wyjść w maisto (turniej jest blisko centrum) we własnym zakresie. Dla osób lubiących grać w popularną grę karcianą niedlaeko od miejsca gzie mamy afterek jest lokal gdzie się w nią grywa.
Czy istnieje jakaś dobra osoba dysponująca autem, która zechciałaby podwieźć mnie z dworca na turniej?
Normalnie nie robiłbym problemu, ale przyjeżdżam dopiero o 9:33 więc wolałbym się nie spóźnić.
Normalnie nie robiłbym problemu, ale przyjeżdżam dopiero o 9:33 więc wolałbym się nie spóźnić.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Właśnie zauważyłem przykry fakt. Teraz Klops będzie mi mógł sterczeć przy stole i nie będę go mógł pognać precz.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Nie żartuję. Jest sędzią technicznym. Ale plus taki, że przynajmniej nie spotkam go po drugiej stronie pola bitwy.
Chodzi o Magica??kudłaty pisze: popularną grę karcianą niedlaeko od miejsca gzie mamy afterek jest lokal gdzie się w nią grywa.
Piotrusia??
Czy może Pokemony??
Ja tam nie widze w tym plusów - owszem mogę sie mylić, ale wg mnie plusem jest gdy go nie ma wogóleNaviedzony pisze:Nie żartuję. Jest sędzią technicznym. Ale plus taki, że przynajmniej nie spotkam go po drugiej stronie pola bitwy.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Piotr pisze:O, to w piątej grze na pierwszym stole będzie można 6 tur dograć...Cauliflower pisze:
Ja odpuszczam Poznań w tym roku, nie będę Rincowi wchodził w paradę, a poza tym sesja zaczyna zbierać żniwo
Dziękuję za docenienie Piotrze, z pewnością na tym stole bym się znalazł
Tymczasem życzę powodzenia, ba, nawet zmotywuję Twoje stare kości (i resztę) - jak będziesz przed Rincem to na Bazylu stawiam czteropak złocistego!
pozdro
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Piotr pisze:Rince pisze:Kali, Piotr nie spozywa alkoholu
Luzik, postawi mi pizzę...
No to frugo!
Dziwnie tak nie jechać na mastera i to jeszcze u Brody...
Ech idę jakieś bazyliszki powymyślam w tym czasie
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Rada na przyszłość Jarku: jak chciałeś się wszystkim pochwalić że nie jedziesz to lepiej było podać powód niż dawać do zrozumienia "nie chce mi się, ale miło że klepnięto mi nocleg", natomiast jak nie chciałeś podawać powodu to lepiej było maila wysłać niż się tym na forum chwalić.