Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Świetne modelectan pisze:Też tak kiedyś myślałem, zanim go nie kupiłem. Aero jest baaaardzo pomocne nieraz przy niektórych efektach ale według mnie nigdy nie zastąpi pędzla. Co do wielkości figsów to jest pomocny tylko przy dużych powierzchniach, na standardowych figurkach 28mm można sobie go podarować, więcej jest roboty niż pożytku.Karlito pisze:Widzę że aerograf to jest super rozwiązanie i bardzo pomaga przy malowaniu praktycznie każdej wielkości modeli.
Oczywiście![]()
![]()
A może to z Twojej brody?MagisterMilitum pisze:a pedzle ma z wlosia....wlasnej brody - ot caly sekret
Ja chcę pić to samo co onBooxi pisze:Pędzle z włosia własnej brody są dobre... ale najlepszy jest z brody jakiegoś Urke, Szlomo albo Raszyda... A jak ma jeszcze 729 w peselu i weksle na 2 kamienice... wtedy taki pędzel sam maluje, sam sprzedaje na e-Bayu i farby pozyskuje najtańszym sposobem... w soboty tylko pracować nie chce
To dobre dla kobiet. Prawdziwi macho piją tylko drink spirytus + spirytus.Booxi pisze:(to co zawsze- spirytus od Michałka ;D - ale dzisiaj robimy drinki, będziemy pili posłodzony spirytus)
Nie, z jego jaj! Sam widziałem, jak z go pęsetą ganiał!Sevi pisze:A może to z Twojej brody?MagisterMilitum pisze:a pedzle ma z wlosia....wlasnej brody - ot caly sekret