przebiegłeMam szatański plan nie stracić ani jednego małego punktu więc się strzeżcie!
A co mi tam w trumnie stuka? - Lublin 22.01.12
Re: A co mi tam w trumnie stuka? - Lublin 22.01.12
i niewykonalne
Najpierw trzeba by się Toczem urodzić..
Najpierw trzeba by się Toczem urodzić..
Ale Ty z tego się powinieneś cieszyć bo szczury to najgorszy paring dla chaosu. Zwłaszcza jak się gra na chosenach.szeszej pisze:Przynajmniej może nie będzie 3x Woch na 8 osób jak ostatnio
Trzeba wysyłać rozpiski czy już sobie to darujemy?
Tak mało nas będzie? (względnie dużo)
Radom, Kielce, Mielec nie wybierają się?
Radom, Kielce, Mielec nie wybierają się?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Boju, znaj mą laskęBojek pisze:Rakso mnie nie lubisz...dlaczemunie chcesz mnie wpisać na listę graczy
Ale masz podręcznik do VC jak chcesz grać na nowym i nowymi potworkami?
Gadałem z Kanadianem, może się wybiorą ekipą z Radomia.
Nie trzeba wysyłać, wierzę, że jesteśmy na tyle dorośli, że nie będziemy się wałować na poziomie rozpisek (bo podczas bitew to normalkaX.Maciek pisze: Trzeba wysyłać rozpiski czy już sobie to darujemy?
Rakso_The_Slayer pisze:Boju, znaj mą laskęBojek pisze:Rakso mnie nie lubisz...dlaczemunie chcesz mnie wpisać na listę graczy
![]()
Ale masz podręcznik do VC jak chcesz grać na nowym i nowymi potworkami?
Gadałem z Kanadianem, może się wybiorą ekipą z Radomia.
Nie trzeba wysyłać, wierzę, że jesteśmy na tyle dorośli, że nie będziemy się wałować na poziomie rozpisek (bo podczas bitew to normalkaX.Maciek pisze: Trzeba wysyłać rozpiski czy już sobie to darujemy?). Ale każdy musi mieć czytelną rozpiskę przy sobie. Jej brak to poważne karniaki będą.
wydrukuje się rozpę z najaktualniejszym AB z ArmyBuildera..póki co nie mam podręcznika. przejdzie
kurde na plewie chcesz nabić punkty ;p toż ja w pełni nie wykorzystam tego potencjału...ale słowo się rzekło!Kamil.Sz pisze:To ja rzucam rękawice Bojkowi i jego nowym VC. Brak podręcznika mi nie straszny.
zatem jeśli nic losowego nie wypdanie, to spotkamy się Kamilu na udeptanej ziemi...macie...yy stole? rozpa już gotowa każdy może sobie ją oblukać w dziale rozpiski proszę bardzo bijcie mnie
I teraz każdy zrobi sobie rozpiskę pod BojaBojek pisze:Kamil.Sz pisze: rozpa już gotowa każdy może sobie ją oblukać w dziale rozpiski proszę bardzo bijcie mnie
Tak turniej jest zgłoszony do ligi, a wyniki zostaną tam terminowo wysłane, osobiście tego dopilnujęWaldi pisze:Sorki za pałergejmerksi wkręt ;P ale turniej liczony do ligi? Może się wybiorę o ile sobotnie imieniny ojca mnie nie zmaltretują za bardzo
Ta, tylko jeden, z którym grałem na kawalerii, a w grze z innym 13tka chyba ani razu nie weszła ;(. Już nie wspominając o tym, że gram dla funu, a tak woch i woch to nudaX.Maciek pisze:Ale Ty z tego się powinieneś cieszyć bo szczury to najgorszy paring dla chaosu. Zwłaszcza jak się gra na chosenach.szeszej pisze:Przynajmniej może nie będzie 3x Woch na 8 osób jak ostatnio
Trzeba wysyłać rozpiski czy już sobie to darujemy?