Trochę inny WoCh 2400
Trochę inny WoCh 2400
Chaos Lord of Tzeentch
Disc, Crown of Command, Talisman of Preservation, Shield, SoM, Word of Agony
BSB of Tzeentch
Favour, Dragonhelm, Biting Blade, Collar of Khorne, Shield
Sorcerer Lvl 2
Dispel Scroll, Ironcurse, Fire
21 Warriors of Tzeentch
Shield, Halberd, FCG, Banner of Eternal Flame
31 Marauders of Khorne
Standar, Musician, GW
2x Chaos Chariot
6x Trolls/ 6 Ogres z GW
2x Shaggoth
Additional Hth weapon.
Wiem, że są rozpy lepsze od tego, ale idea grania na 3-4 oddziałach strasznie mnie zniechęca. Prosiłbym o nie wrzucanie mi tu 2x shrine + 8 knightów/14 chosenów
Disc, Crown of Command, Talisman of Preservation, Shield, SoM, Word of Agony
BSB of Tzeentch
Favour, Dragonhelm, Biting Blade, Collar of Khorne, Shield
Sorcerer Lvl 2
Dispel Scroll, Ironcurse, Fire
21 Warriors of Tzeentch
Shield, Halberd, FCG, Banner of Eternal Flame
31 Marauders of Khorne
Standar, Musician, GW
2x Chaos Chariot
6x Trolls/ 6 Ogres z GW
2x Shaggoth
Additional Hth weapon.
Wiem, że są rozpy lepsze od tego, ale idea grania na 3-4 oddziałach strasznie mnie zniechęca. Prosiłbym o nie wrzucanie mi tu 2x shrine + 8 knightów/14 chosenów
Release the Przemcio!
- swieta_barbara
- habydysz
Eterrnal flames na warriorach to jest tak slaby pomysl, ze spedziles chyba co najmniej z 20 minut, zeby na to wpasc...
Fajnie, ze Ci sie agonia na serferze zmiescila, ja zawsze wole wiecej modeli i mi ten item wypada.
2 szagasow - IMO troche przeszacowane sa punktowo, w walce chyba nawet gigson lepiej bije.
Szybko zrezygnujesz z tej rozpy
Fajnie, ze Ci sie agonia na serferze zmiescila, ja zawsze wole wiecej modeli i mi ten item wypada.
2 szagasow - IMO troche przeszacowane sa punktowo, w walce chyba nawet gigson lepiej bije.
Szybko zrezygnujesz z tej rozpy
Barbara
Chodzi Ci o Dragonhelm/Dragon gem? Odnośnie flaming attacków na warriorach.
Shaggoth moim zdaniem powinien kosztować +-200 i byłby ok, Ewentualnie 190 goły, 200 z Add hth. Zobaczymy, jak to pójdzie, ale kontrolnie składam 10 i 7 knightów i 2 shrine`y Shaggoth bije się lepiej od giganta, bo nie licząc pick up and na klocek z herosem i jump to jest słaby na klocki, a tak masz 6 ataków z S6, Ws6, 4+ save i Ld 9 i Inicjatywą 4, o 7 ruchu nie wspominając
Chodzi Ci o Dragonhelm/Dragon gem? Odnośnie flaming attacków na warriorach.
Shaggoth moim zdaniem powinien kosztować +-200 i byłby ok, Ewentualnie 190 goły, 200 z Add hth. Zobaczymy, jak to pójdzie, ale kontrolnie składam 10 i 7 knightów i 2 shrine`y Shaggoth bije się lepiej od giganta, bo nie licząc pick up and na klocek z herosem i jump to jest słaby na klocki, a tak masz 6 ataków z S6, Ws6, 4+ save i Ld 9 i Inicjatywą 4, o 7 ruchu nie wspominając
Release the Przemcio!
- swieta_barbara
- habydysz
Tak. Dwoch kowbojow z wardem na flamingi Ci ich sklada, albo jeden kowboj z korona Ci ich lapie i trzyma az dostaniesz kontre.trikk pisze:Chodzi Ci o Dragonhelm/Dragon gem? Odnośnie flaming attacków na warriorach.
- swieta_barbara
- habydysz
Przetestuj sobie chwilowo dwa szagasy albo szagas, 1 warshrine i helka (rowne 600). Sam jestem ciekaw jak to sie sprawdza.
Tylko ten BSB wtedy za bardzo za nimi zostaje.
Jakbym juz bral taka rozpe, to zamienilbym trolle na ryckow z rapturousem, a BSB wstawil na kucu. Bedziesz mial 4 szybkie oddzialy do bicia.
Tylko ten BSB wtedy za bardzo za nimi zostaje.
Jakbym juz bral taka rozpe, to zamienilbym trolle na ryckow z rapturousem, a BSB wstawil na kucu. Bedziesz mial 4 szybkie oddzialy do bicia.
Wywalam trolle, (270), champa, flaming i (15+12 = 27) i mam
6 knightów + std+music +raptorous. Shaggoth wypada, add hth z drugiego (285 pkt), wchodzi shrinex x2 i koń na BSB to wersja 1
druga to shrine, koń na bsb i zbieramy na helkę
6 knightów + std+music +raptorous. Shaggoth wypada, add hth z drugiego (285 pkt), wchodzi shrinex x2 i koń na BSB to wersja 1
druga to shrine, koń na bsb i zbieramy na helkę
Release the Przemcio!