Alternatywne Figurki do Imperium
Moderator: #helion#
Re: Alternatywne Figurki do Imperium
jednak kupiłem pudło z generałem i będę kombinował z pieszym modelem generalnie sama figurka nie jest zła.
Liczę na podobny efekt w lewej ręce zamiast pistoletu dam mu sztandar, ta kostucha z pudełka mi nie pasuje. macie jakiś pomysł na sztandar ? jakiego bitsa użyć ?
Liczę na podobny efekt w lewej ręce zamiast pistoletu dam mu sztandar, ta kostucha z pudełka mi nie pasuje. macie jakiś pomysł na sztandar ? jakiego bitsa użyć ?
Bo nikt nie spodziewa się Hiszpańskiej Inkwizycji!!nie spodziewałem się hiszpańskiej inkwizycji
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Reyki pisze:Bo nikt nie spodziewa się Hiszpańskiej Inkwizycji!!nie spodziewałem się hiszpańskiej inkwizycji
Żonaci - tak. Monthypajtonowcy nie przewidzieli tej opcji, ale - niestety- istnieje
Co do sztandaru- a nie lepiej wymalować cuś samemu na odpowiednio ukształtowanym kawałku folii aluminiowej?
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.
-
- Mudżahedin
http://www.fireforge-games.com/index.ph ... Itemid=477
Dostępne w pl, 100 za 12, więc nawet konkurencyjnie. Trochę śmierdzą bretonnią, ale jak nie wyjdą nowe modele razem z księgą, to będę z nich robił Knights Panther w bardziej "krucjatowym", mniej gotyckim stylu.
Dostępne w pl, 100 za 12, więc nawet konkurencyjnie. Trochę śmierdzą bretonnią, ale jak nie wyjdą nowe modele razem z księgą, to będę z nich robił Knights Panther w bardziej "krucjatowym", mniej gotyckim stylu.
Jak ma duże cycki to jak dla mnie O.K!!
W sumie we fluffie nic o kobietach-magach nie wyczytałem. A skoro nie ma nigdzie przekazów że takie nie istnieją to można mysleć że są ale są strasznie kiepskie w miotaniu ful ognia i nie warto o nich wspominać.
W sumie we fluffie nic o kobietach-magach nie wyczytałem. A skoro nie ma nigdzie przekazów że takie nie istnieją to można mysleć że są ale są strasznie kiepskie w miotaniu ful ognia i nie warto o nich wspominać.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken