" Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill "Luc pisze:Inne toki rozumowania czarów, zasad.
Niesamowite wały jakie ludzie potrafią sprzedać
nie mogłem się powstrzymać
" Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill "Luc pisze:Inne toki rozumowania czarów, zasad.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Chyba nie skumałeś moje postaKhuman pisze:" Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill "Luc pisze:Inne toki rozumowania czarów, zasad.
nie mogłem się powstrzymać
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Ani jedno ani drugieKhuman pisze:rozumiem że nie biadolisz tylko narzekasz
He ?Khuman pisze: dowiedziałem się że demonami mogę dać flee (...)
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
pewnie ino stwierdza faktKhuman pisze:rozumiem że nie biadolisz tylko narzekasz
ano mogła, nic to odkuję się następnym razemOrcus pisze: O&G Bitwa wygrana 17:3 ale w niej jeszcze nie wiedziałem że obcięto mi zasadę z K'dai mogla się potoczyć zupełnie innaczej choć nie powiem kostki mi troszeczkę pomagały w tej grze .
Durin pisze:Z masterowych ciekawostek Kudłaty powinien przyznać nagrodę dla największego pechowca turnieju:D
Młody gracz z Poznania, Woc, pierwsza bitwa Golonka, 0:20 spadek do warzywniaka, druga bitwa szansa na odbicie.... a tu Dębek;p
1. nie bądź taki cwany, "staruszku" i nie twórz własnych interpretacji czarów, jak napisał LucDurin pisze:Z masterowych ciekawostek Kudłaty powinien przyznać nagrodę dla największego pechowca turnieju:D
Młody gracz z Poznania, Woc, pierwsza bitwa Golonka, 0:20 spadek do warzywniaka, druga bitwa szansa na odbicie.... a tu Dębek;p
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
1 Vampire Lord @ 380
General; Magic Level 3; Necromancy
The Martialle: Red Fury [50.0]
Blood Drinker [40.0]
Potion of Strength [20.0]
Cadaverous Cuirass [15.0]
The Arkayne: Dark Acolyte [30.0]
Nightmare @ [0.0] Pts
1 * Vampire @ 175.0 Pts
Magic Level 1; Necromancy; Lance; Heavy armour; Shield