Bazyliszek - Czas Trolla WYNIKI str. 68
Re: Bazyliszek - Czas Trolla (Master, 25-26 luty Warszawa)
połowa imperialistów urządzi polowanie na czarownice/Golonkę
- swieta_barbara
- habydysz
Najs!Malin pisze:Reprezentanci południowej Szwecji powoli zaczynają ogarniać logistykę, żyłować rozpy i szykować się do wyjazdu.
SIŁA!
Niestety, w tym roku dalismy sobie z nimi spokoj, za male zainteresowanie.Druchii pisze:Będą Słoneczniki Van Gorka?
Kto nie przyjedzie zostanie wpisany na czarna liste i jesli bedzie chcial odwiedzic nas za rok, zostanie poczestowanym soczystym "....dalaj"!!! Takze zbierac dupy w troki, nie przejmowac sie mrozami i przyjezdzac do znienawidzonej stolicy i znienawidzonych Warszawiakow! Zapraszamy zwlaszcza hejterow ze Slaska!!!
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
zaproszenie jak przystało na prawdziwego trolla
Was nie ma co zapraszać, bo i tak będzieciePiotr pisze:A tak się starałem... Wygrałem nawet czteropak frugo od Kalafiora. I co? I nic.Rince pisze:Zapraszamy zwlaszcza hejterow ze Slaska!!!
Zapraszają hejterów ze Śląska...
A Ślązakom 2 nagie miecze chyba trzeba bedzie wysłać, żeby stanęli do walki
Mieczy ci u nas dostatek, niestety większość już stępiała, a ich lata użyteczności dawno minęły
Gdyby Piotr miał mnie masakrować za takie teksty, to już w Poznaniu byłbym w dupie
Gdyby Piotr miał mnie masakrować za takie teksty, to już w Poznaniu byłbym w dupie
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
To tylko dlatego, że Bazyliszek'11 miał dość słabą frekwencję 13% to pewnie jakieś 12-13 osób, nawet 3 składów na DMP się z tego nie uzbiera.Laik pisze:13% osób na turnieju ze Śląska (Bazyl'11) na turnieju to mało...
zobaczymy co da się zrobić
to dalej więcej niż jakikolwiek inny region poza tubylcami
a na DMP 35 osób z Wawy (mówię o pełnych teamach) i 30 ze Śląska (mieliśmy ciutkę dalej). Także jak napisał Łukasz mieczów ci u nas dostatek, tylko ostrzenie musimy poprawić
a na DMP 35 osób z Wawy (mówię o pełnych teamach) i 30 ze Śląska (mieliśmy ciutkę dalej). Także jak napisał Łukasz mieczów ci u nas dostatek, tylko ostrzenie musimy poprawić
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- swieta_barbara
- habydysz
Laik - miszcz statystyki. Gdzie Ty pracujesz? W GUSie?
Piotr pisze:Good, good... Coś tam o challange'u bąkałeś?Golonka pisze:Będę chociaż biorąc pod uwagę krótkie spoilery Shina co do lizaków coś mi się wydaje, że nie poszaleję.
Z tego co narazie wiadomo to Piotrze możesz grać z tankiem z T7 lub z 3 cannonami wiec to już też nie bedzie takie sweet :p
ten wishlist to jakaś kompletna bzdura, jak tak dalej pójdzie to ludziom odechce się grać na Ojro...TK-sy +200pts?? za co niby??Stank z T7 bez 3 cannonów to widać że ktoś ma duuuże kompleksy z Imperium...zobaczymy jak to będzie wyglądać ogólnie, ale nie napawa optymizmem
- swieta_barbara
- habydysz
Spojrz na DE...
Ale Grecy niestety maja takie podejscie, a mohammadurk wlazl do AR.COM. Cala nadzieja w Shino!
Ale Grecy niestety maja takie podejscie, a mohammadurk wlazl do AR.COM. Cala nadzieja w Shino!
większym problemem niż ta lista jest dyskusja poniżej - większości się to podoba...
(dobry krok ze strony greków - jeśli chcą przepchnąć swoją wizję to wrzucają ją na forum i w pewnym sensie jest punktem wyjścia dla nowego draftu...)
(dobry krok ze strony greków - jeśli chcą przepchnąć swoją wizję to wrzucają ją na forum i w pewnym sensie jest punktem wyjścia dla nowego draftu...)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.