Nowe DE
Re: Nowe DE
Cool story bro. Proponuje posiedzieć trochę ze słownikiem zamiast wypłakiwać się na forum, że pocieli Ci jedną z najmocniejszych i uniwersalnych armii w wfb.
A tu jest wstępna propozycja ograniczeń: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=867836#p867836
A tu jest wstępna propozycja ograniczeń: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=867836#p867836
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Super odpowiedź posiedzieć ze słonikiem gratuluje błyskotliwości. Każdy może się wypowiedzieć na ten temat
żeby nie pisać nowej wiadomości. Post poniżej bardzo cięta riposta :/
żeby nie pisać nowej wiadomości. Post poniżej bardzo cięta riposta :/
Ostatnio zmieniony 18 sty 2012, o 11:57 przez Malkaw, łącznie zmieniany 2 razy.
Możesz sobie posiedzieć nawet z żyrafą.Malkaw pisze:Super odpowiedź posiedzieć ze słonikiem gratuluje błyskotliwości. Każdy może się wypowiedzieć na ten temat
Co do rozpy, to wymieniłbym speary na korsarzy, mniej ich bolą templatki i są w stanie zrobić coś bez brzytwy. Herosi w porządku, te bolce trochę kontrowersyjne, ale ok.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Rince pisze:Fajne te wstepne ograniczenia, ale z tego co wiem to juz przeglosowali ban pendanta.
Na razie nie ma. Bedzie pewnie ogólna liczba strzelających jednostek i być może coś w stylu zakazu powtarzania rarów. Ale to na razie nie jest pewne.
Do tego jeszcze moze swietne ograniczenie, pt: wybierz 2 z 4 shadow/death + kociol + hydra +korona
Do tego banik pendanta i generalnie DZIEKUJE DOBRANOC
Do tego banik pendanta i generalnie DZIEKUJE DOBRANOC
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
A co, nie masz innych rzeczy, żeby je wystawić w DE? Z narzekaniem trzeba poczekać na final AR i pierwszy master na nowe euro.
Coś podobnego ostatnio miałem na Bazylu rok temu generalnie nie narzekałem1 Supreme Sorceress @ 320.0 Pts
General; Magic Level 4; Lore of Shadow
Seal of Ghrond [30.0]
Sacrificial Dagger [25.0]
Ironcurse Icon [5.0]
1 Death Hag @ 200.0 Pts
Poison Attacks; Cauldron of Blood; Frenzy; 2ndWeapon
1 Master @ 215.0 Pts
Lance; Heavy Armour; Shield; Battle Standard
Cloak of Hag Graef [25.0]
Dawnstone [25.0]
1 Dark Pegasus @ [50.0] Pts
1 Sorceress @ 185.0 Pts
Magic Level 2; Lore of Fire
Dispel Scroll [25.0]
The Guiding Eye [25.0]
29 Black Ark Corsairs @ 350.0 Pts
Frenzy; Rptr Handbow (Swap); Light Armour; Sea Dragon Cloak; Standard;
Musician
Sea Serpent Standard [25.0]
1 Reaver @ [10.0] Pts
19 Dark Elf Repeater Crossbowmen @ 210.0 Pts
Rptr Crossbow; Light Armour; Musician
1 Guardmaster @ [5.0] Pts
24 Dark Elf Warriors @ 180.0 Pts
Spear; Light Armour; Standard; Musician
Standard of Discipline [15.0]
1 Lordling @ [6.0] Pts
5 Shades @ 85.0 Pts
2ndWeapon; Rptr Crossbow
5 Shades @ 85.0 Pts
2ndWeapon; Rptr Crossbow
5 Shades @ 85.0 Pts
2ndWeapon; Rptr Crossbow
1 Reaper Bolt Thrower @ 100.0 Pts
1 Reaper Bolt Thrower @ 100.0 Pts
1 War Hydra @ 175.0 Pts
5 Harpies @ 55.0 Pts
5 Harpies @ 55.0 Pts
Models in Army: 109
Total Army Cost: 2400.0
Fajny Defens ostatni grałem podobnie z TK tylko że miałem 35 kuszników i 2x5 harpii 40 sperow i bez kociołka i nawet dało rade ale też fajnie się sprawdza 15 shadow
Kontrowersją na pewno są dwa bolce ale sam ostatnio na nich grałem i muszę powiedzieć że jak się je dobrze wykorzysta to są fajne
Kontrowersją na pewno są dwa bolce ale sam ostatnio na nich grałem i muszę powiedzieć że jak się je dobrze wykorzysta to są fajne