Czego słuchacie !REAKTYWACJA!

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wru
Chuck Norris

Re: Czego słuchacie !REAKTYWACJA!

Post autor: wru »

Cobalt jest zajebisty, Gin to jak dotąd najlepszy album, ale poprzedni Eater of Birds wcale mu nie ustępuje.

Jeśli lubi ktoś monumentalne riffy i rozbudowane kompozycje. Polecam kapelę Supercontinent, fani Mastodona, Baroness i szeroko pojętej muzyki sludge nie będą zawiedzeni.

http://www.youtube.com/watch?v=y5AZuCvf1HQ
Come crawling faster, obey your Master...

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

http://www.youtube.com/watch?v=IvOp1FO9gvM

mimo nadchodzacego spoko nowego albumu wokal zmienia branżę
i w przyszlości skończą przez to pewnie jak sepultura :?

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

DZIKu dzięx za przypomnienie mi o tym zespole jutro przy kończeniu regimentu do... będę tego słuchał w ramach reaktywacji mocnych brzmień... obecnie natomiast delektują się stosunkowo młodym zespołem ale za to z ikrą który zwie się Vintage Trouble...

Awatar użytkownika
Tebryn
Wałkarz

Post autor: Tebryn »

"Ulthuan shall never fall!!!"

Awatar użytkownika
LuciusII
Oszukista

Post autor: LuciusII »

No i można coś fajnego skowerować i móc się fajnie bawić przy tym:
http://www.youtube.com/watch?v=ChNW7Ey7KkM
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro. :wink:

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Witam forumowicze. Mam taką nietypową prośbę, mianowicie potrzebuje mocnego kawałku. Mocnego znaczy czegoś co przeciętnemu słuchaczowi rozbryzguje mózg na ścianie. Na razie mam na celowniku Drowning Pool - The man Without Fear/ Disturbed- Get Psycho/ Rammstein- Keine Lust/Mudvayne - Determined . Im mocniejsze tym lepsze. Z góry dzięki :)

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Frontside: "zniszczyć wszystko!"
Soulfly: "Seek'N'Strike"
Łeb prosiaka: "stara rura".
Presidents of noise: "Pirytes"
Machine Head: "Locust"
W zasadzie, to sam Łeb prosiaka wystarczy. Przy okazji, po co robisz taką składankę? Chcesz potestować reakcje zwykłych ludzi? Bo ja przy pomocy Machine Heada utraciłem uprawnienia do puszczania muzyki na ostatniej imprezie :D .
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Klaufti to co wymieniłeś to nawet do puszczania w przedszkolu sie nie nadaje bo za słabe :lol2:

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

no nie przesadzaj, ja rozumiem, że my tu jesteśmy przyzwyczajeni, ale łeb prosiaka to jest faktycznie ostry, nie wmawiaj mi, że nie jest, a na taką publiczność o jakiej wspominał kubencjusz to na pewno wystarcza. oczywiście zawałem sobie sprawę, że pojawi się zaklinacz i pozamiata.
Obrazek
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

No ale Machine Head? Soulfly?
A Frontside to generalnie... bólem przepony ze śmiechu sie może skończyć co najwyżej :wink:

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Mhm, puść to ludziom słuchającym na co dzień dupstepu... zobaczysz co się stanie. Za to po repertuarze zaklinacza nie będzie nawet rozbryzgu, oni zwyczajnie wyparują :lol2: .
Obrazek
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

No i o to chodzi :mrgreen:

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Klafuti pisze:Mhm, puść to ludziom słuchającym na co dzień dupstepu... zobaczysz co się stanie. Za to po repertuarze zaklinacza nie będzie nawet rozbryzgu, oni zwyczajnie wyparują :lol2: .
Straty są do przyjęcia.
:)
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Pani od WOKu przyjęła zakład w którym chodziło o sprawienie by cała klasa zatkała uszy :). Z racji tego że nie mam w klasie nawet fanów rocka, o metalu nie mówiąc więc zamiast wycia do księżyca pod tytułem "Grosstanz" jaki zwykle serwuję postaram się by ich bębenki ukryły się osnowej :D. A MaszinHead nie jestem pewien ale chyba starczy.

Edit: Ok pierwsza z brzegu starczy. Jeszcze popytam znajomych :) Tylko jak ja wytłumaczę, że to mój ulubiony zespół to ni grzybka nie wiem :P

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Weź Anaal Nathrakh albo Iperyt - 100% skuteczności, żeby postronnym krew poszła uszami. Prawdziwy shotgun wymierzony w głowę człowieczeństwa.
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Post autor: eliah91 »

Ja ostatnio wkręciłem się w ten kawałek http://www.youtube.com/watch?v=26_YUjqnX5Q
Obrazek

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

kubencjusz pisze:Pani od WOKu przyjęła zakład w którym chodziło o sprawienie by cała klasa zatkała uszy :). Z racji tego że nie mam w klasie nawet fanów rocka, o metalu nie mówiąc więc zamiast wycia do księżyca pod tytułem "Grosstanz" jaki zwykle serwuję postaram się by ich bębenki ukryły się osnowej :D. A MaszinHead nie jestem pewien ale chyba starczy.

Edit: Ok pierwsza z brzegu starczy. Jeszcze popytam znajomych :) Tylko jak ja wytłumaczę, że to mój ulubiony zespół to ni grzybka nie wiem :P
Aha, o to chodzi... myślałem, że sam chcesz sobie siedzieć i na luzie słuchać sobie muzyki, a reszta ma się zwijać na podłodze. No, ale jak to jest zakład, to Machine Head ma za dużo wartości estetycznej, więc w tej sytuacji poza grind faktycznie nie ma co wychodzić. Najlepiej, żeby warczenie było po polsku (łatwiej zrozumieć tekst, więc jest lepszy efekt), a łeb prosiaka jest nawet jajcarski, popatrz sobie na ich teksty.
Obrazek
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
General Baga
Kradziej

Post autor: General Baga »

A ja od jakiegoś czasu KLEZMAFOUR polecam inne utwory
http://www.youtube.com/watch?v=goEtNRXE ... plpp_video
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Klafuti pisze:
kubencjusz pisze:Pani od WOKu przyjęła zakład w którym chodziło o sprawienie by cała klasa zatkała uszy :). Z racji tego że nie mam w klasie nawet fanów rocka, o metalu nie mówiąc więc zamiast wycia do księżyca pod tytułem "Grosstanz" jaki zwykle serwuję postaram się by ich bębenki ukryły się osnowej :D. A MaszinHead nie jestem pewien ale chyba starczy.

Aha, o to chodzi... myślałem, że sam chcesz sobie siedzieć i na luzie słuchać sobie muzyki, a reszta ma się zwijać na podłodze. No, ale jak to jest zakład, to Machine Head ma za dużo wartości estetycznej, więc w tej sytuacji poza grind faktycznie nie ma co wychodzić. Najlepiej, żeby warczenie było po polsku (łatwiej zrozumieć tekst, więc jest lepszy efekt), a łeb prosiaka jest nawet jajcarski, popatrz sobie na ich teksty.
A to, że wszytskie wymienione kawałki są już na playliście to inna bajka :roll: :P

ODPOWIEDZ