edit. btw woch uwazam za tier 2, ale moze tylko dlatego, ze sam jestem miernym generalem
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderator: JarekK
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
+Dmtrij pisze:prawda jest taka, że jak nie zepsują statystyk zwykłego warriora ani nie podniosa kosztu (a najlepiej obniza) to armia jest absolutnym top 3, ale to tylko moja ocena.
Ale jak słyszę narzekania na lory w tym booku to śmiać mi się troszkę chcę:) są mega!
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
PropsSzczur22 pisze: -No to wystawiam się 12 cali od twojego parku maszyn nimi...
-Co mają?
-Ws5, 5 siły, 3 ataki i KB
-O ku*** co to jest!
-Nowy chaos lamusie!
Najlepiej jakby wróciły Hordy Chaosu. Albo żeby obecne booki można było łączyć. Ja bym chciał nowego smoka i zestawy plastik kitów z mutacjami, markami i broniami każdego z bogów (coś ala ten zestaw do Black Templarsów). I wywalenie failcasta! I chosenów w plastyku multipartowych.Eldritch pisze:Dla mnie fluffowo z dupy jest podział Warriorzy/Bestie/Demony. Linia podziału powinna przebiegać tak: Khorne/Slaanesh/Nurgle/Tzeentch.