może to okres 7ed. był?Remo pisze: Na turnieju na 800 pkt w Opolu udało mi się zająć 1 miejsce jakiś czas temu.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
małe punkty nas bolą ale to też kwestia rozpy ew. przeciwników i kości
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
może to okres 7ed. był?Remo pisze: Na turnieju na 800 pkt w Opolu udało mi się zająć 1 miejsce jakiś czas temu.
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
Nie, nie - graliśmy w prawdziwego Warhammera więc była Hydra (strzał w łeb z cannona raz) był też Stedzio (strzał w dupsko z cannona i poprawka z katapy raz) i inne fajne rzeczy więc każdy miał prawo wystawić co chiał i zebrać od moich maszyn należną porcję ołowiu, kamieni itd.crovaxus pisze:tak tylko wiekszosc turniejow na takie pkt ma ograniczenia w formie max 1 maszyny i nie mozna wiecej jak jakos 125 pkt wsadzic w jeden model czyli ani hydr, ani klopy naszej z bonusami dobrymi. Krasie na mniej jak 1600 po prostu ssą. i To powie kazdy gracz obecny tu
Własna inwencja to podstawaRemo pisze:Pozatym każdy mógł zrobić własną rozpiskę a nie ściągnąć ją z neta i wypowiedzieć swoje zdanie na jej temat a nie wsłuchiwać się w standardowy "głos większości".Może w tym "szaleństwie" jest metoda co?
przed kolejnymi Ogrami...xaurus pisze:PS. czy ktoś wie kiedy mamy dostać nowego booka?
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
wszystko wskazuje, że najbliższy book do WFB pojawi się około kwietnia i będzie to imperiumMorsereg pisze:z tego co kiedys tam slyszalem to GW teraz zajmuje sie DE.
do tego gorsze AB od nas, ciagle maja, bretonia oraz WE. pewnie w miedzyczasie przewina sie imperium i haje. tak
tak wiec pozostaja: lizaki, szczury, kozy, demony, woch i my (cala reszta albo juz dostala AB na ta edycje albo wymienilem ich wczesniej)
wiec nie wiadomo kiedy, pewnie pod koniec 8 edycji![]()
a tak na serio, to fajnie by bylo gdybysmy dostali jescze w tym roku.
- zdecydowanie bo chciałbym jeszcze nimi zagrać na nowym booku przed końcem świataMorsereg pisze:a tak na serio, to fajnie by bylo gdybysmy dostali jescze w tym roku.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie