Warsztat Czopka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Warsztat Czopka - Knights of Khorne
Super wyszła czerwień 

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
O, tutaj całkowicie zimne kolory - fajnie to wyszło
. Tylko podstawki ubogie trochę.

- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Też ci fajnie wyszły
Ostatnio to dość popularne modele
Będziesz dodawał śnieg na podstawkach?

Ostatnio zmieniony 7 sty 2012, o 22:20 przez quidamcorvus, łącznie zmieniany 1 raz.
Mają być łyse, bez śniegu, bez trawy. Prikaz z góryquidamcorvus pisze:Też ci fajnie wyszłyOstatnio to dość popularne modele
Będziesz dodawał śnieg na podstawkach?

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Fajna kolorystyka. Podobają mi się fioletowe cienie.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Fajna kolorystyka
Czekam na więcej zdjęć 

Kolorystyka bardzo ciekawa, ładne cienie itd. Ale te miecze wyglądają troszkę dziwnie jeśli chodzi o rdze, powiedziałbym , że brak konsekwencji. Rdza albo w miejscach uszkodzonych (a nie w ciapkach) albo na całości. Modele super i widać, że wdzięcznie się je maluje. Najlepiej chyba wyszedł ten po lewej z czerwonym czymś na podstawce.
zgadzam się po całościVraith pisze:.... Modele super....

mimo że są fajne nie maluje się ich dobrze.Vraith pisze:....i widać, że wdzięcznie się je maluje.

Chaos Trolle Nurgla, w każdym razie z Forge Worlda:
http://www.forgeworld.co.uk/Warhammer/W ... ROLLS.html
http://www.forgeworld.co.uk/Warhammer/W ... ROLLS.html
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie zgadzam się co do rdzy - myślę, że broń właśnie jest atutem tych trolli - bardzo mi się podoba. Kolorystyka zaskakująca nieco, ale fajnie to wyszło 

Kurde zawsze mi sie podobaly te modele
Gratki za ladne wykonczenie.

Dlaczego zla mial byc bardziej rozowy ??Bojek pisze:zła kolorystyka na slaaneshu!
a reszta ok