Diablo III

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Re: Diablo III

Post autor: loko »

będą słowa runiczne jak w d2? bo tak naprawdę to na tym sie gra opierałą , płaciło się runami itd...
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Stary, wielu moich znajomych gralo w bete i ja rowniez. Zachwycony nie bylem.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

Post autor: Mauler »

Ilu graczy tyle opinii. Takie życie. Ja jestem dobrej myśli bo poza WoWem, w którego nigdy nie grałem wszystkie gry Blizzarda były miodne i zajmowały (lub zajmują jak D2) miejsce na moim kompie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Tu sie z toba zgodze :)
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

Mauler pisze:Pieprzycie na zapas. Przypomina mi to stękanie tuż przed tym jak objawiła się 8 edycja. Też była masa kwękania.
Potem zachwyty.
Teraz już nikt nie chwali ani nie gani. Gra się i już.
nie wiem czy wiesz że od wydania 8 ed sprzedaż figsów GW poleciała na łeb na szyję - to ciekawe biorąc pod uwagę fakt że potrzeba ich do grania duuuużo więcej a kazdy nowy model jest bardziej zajebisty od poprzedniego...

co do gry nie wypowiadam się dopóki nie położęna niej swych łapek - natomiast jaki jest proces jej wydawania każsy widzi... :roll:

żółw,
Ż.

Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Post autor: MomoTheKiller »

Też miałem dostęp do Bety w 2 cyklu i nie narzekam :)
Bardzo mi się podoba - podstawową wersję już mam z WoW'a teraz czekam aż pojawi się pre-order kolekcjonerki :)
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

Post autor: Mauler »

Żaba pisze:
co do gry nie wypowiadam się dopóki nie położęna niej swych łapek - natomiast jaki jest proces jej wydawania każsy widzi... :roll:

żółw,
Ż.
Jak to u Blizzarda. Nic nowego. Zawsze to długo trwało. Ja wolę mieć 1 grę na rok ale ciekawą niż kilkanaście (dziesiąt) które wpadają i wypadają z mojego HDD jak przeciąg.
No może poza Dead Space :))))
pozdro
Obrazek

Awatar użytkownika
Tebryn
Wałkarz

Post autor: Tebryn »

Polecam stronę poświęconą jedynej słusznej grze czyli Diablo I :wink:

"Kronika Polskiego BN-Retail"

Co jakiś czas w newsach pojawiają się informacje o nowościach związanych z D3.

http://diabloday.com.pl/
"Ulthuan shall never fall!!!"

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Ha! Grasz jeszcze w d1? Dobra, inaczej, czy wpadasz czasem na PoL-1? :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tebryn
Wałkarz

Codziennie:) chociaż teraz jak ktoś wchodzi na kanał to na pogaduchy :wink: po wakacyjnych zlotach na jakiś czas robi się ruch i są jakieś turnieje nawet czasem grane :D

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

A jaka masz xywe? :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tebryn
Wałkarz

WT.Tebryn[DR], Tebryn[DR] i parę innych;)

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

A to nie kojarze. Pewnie jestes w miare swiezym graczem :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tebryn
Wałkarz

Tak, od 1997 :D

A Ty jaką?

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

:D:D:D No to pewnie sie minelismy. Ja gralem pod acc: Bazer)SL(
Obrazek

Awatar użytkownika
Tebryn
Wałkarz

No to ja na zloty Si+SL+ZD jeżdżę i się nie poznaliśmy? :D

Od wyjścia Awake do 2007 miałem przerwę.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

No u mnie jest ten problem, ze od 3 lat probuje sie wstrzelic i za kazdym razem, albo jestem zajety, albo gdzies wyjezdzam. Moze w przyszlym roku w koncu sie uda!
Obrazek

Awatar użytkownika
Tebryn
Wałkarz

To koniecznie poza namiotem i ciuchami walizkę z figurkami weź to coś pogramy :D

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Heh :) Jak chcesz cos popykac drogi diablo fanatyku, to wal smialo. W koncu tez zes z Wawy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

MomoTheKiller pisze:
Mauler pisze:Wg CDA premiera D3 to 1 kwartał 2012. Niedługo. Chyba porzucę czołgi :)
Według 99% portali, sklepów internetowych i fanbojów premiera to Q1 2012 :P I ta premiera jest od 4-5 miesiecy podawana :)
Niestety te prognozy sa już nieaktualne :) Blizzard na swojej konferencji ogłosił właśnie ze w Q1 nie zostanie wydana żadna gra. Premierę Diablo 3 Blizzard zapowiada na Q2 2012 a więc możemy jej oczekiwać między 01.04 - 30.06 :)
Ostatnio zmieniony 11 lut 2012, o 20:32 przez Azgaroth, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ