Ot specyfika miejscaWitchHunter pisze:ale ctan masz dziwnych kolegów walą tyle spamu że masakra
Druchii; poprawione :]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ot specyfika miejscaWitchHunter pisze:ale ctan masz dziwnych kolegów walą tyle spamu że masakra
Czołgi stały w garażu, a później wyjechały po ośnieżonej drodze, stąd śnieg tylko wokół podwozia. Nie chciałem ładować tony śniegu choć i tak uważam, że przesadziłem trochę. Za dużo śniegu przykryłoby detale nad którymi siedziałem długo (np. śnieg przykrył skutecznie detale przy podwoziu ).Maro_91 pisze:Prace WOW naprawdę powalające
Zastanawiam się tylko czy nie powinno być trochę śniegu na dachu rhino i predzia?
0 - słownie zero , wycieczka na golden demona to droga impreza, póki co nic takiego nie planuję.wertyg pisze:Ile golden demonów już wygrałeś?
Dzięki, wnętrza jak wnętrza - to taki mały bonus, obstawiam, że mój klient rzadko będzie tam zaglądałMorsereg pisze:kurde. wnetrza rhinosa i predatora mnie rozwalily
zarabiste prace (jak zreszta wszystkie twoje )
mamoth tank zapowiada sie bardzo miodnie.
Stan? Wtf? No tak, maluję tyle bo z tego żyję i to jest prawda. Założyłem jakiś czas temu firmę i sobie z tego żyję.Druchii pisze:C'tan, or as i like to call you...
...Stan ;*
Is this what you do for a living?
Malujesz tyle, że albo z tego żyjesz albo w ogóle nie śpisz.
Fajnie, fajnie, technicznie wszystko jest mocne. Masz fajne podstawki i pomysły na nie, a to jest duża część całej pracy.
Myślę, że jakbyś trochę zwolnił i posiedział solidnie nad modelem to były by fajerwerki na maksa. Może nie tak jak niektórzy piszą, GD, choć chylę czoło i who knows, ale na pewno było by mocniej. Poza tym w Twoich pracach widzę pomysły których chyba jeszcze nie było...Chociażby ten rozświetlony nietoperek na Manfredzie? czy sposób w jaki pomalowałeś destrojere (zarówno "żyjący zbrojo-kadubek" jak i kryształy).
Mega czad.
Jak to pisze Jarhead, keep on happy painting
Widzisz, jak się postarasz to potrafisz z głupiego drybrusha wycisnąć super rzeczy, wystarczy tylko chwilę usiąść i gotowe.MagisterMilitum pisze: A teraz ja pospamuje - Ctan pochwalił ze ładnie cos pomalowałem - sie rozplywam
Nie ja ich wybierałemWitchHunter pisze:zajebiste malowanie , ale ctan masz dziwnych kolegów walą tyle spamu że masakra
Preheresy? To fluff? tfu! Co to znaczy preheresy? Szczerze mówiąc nie interesowałem się nigdy żadną historią 40k (no może przez chwilę necronami ale to było dawno i nie prawda). Od zawsze lubiałem średniowieczne klimaty WFB, krew, magia, miecze, błoto i rzeź Czterdziestka jakoś mniej mi podchodzi.wru pisze:piękne te pojazdy space wolves, mimo, że nie jestem fanem malowania ich ten odcień to prace są wypasione
mam pytanie czy będziesz się może brał za coś z 40k w klimatach preheresy?
No schemat malowania musiał pokrywać się z tym co do tej pory pomalowałem dla tego klienta, także tu już nie było samowolki.smiejagreg pisze:Druchii - oglądałem GD-prace i nie widzę wielkich różnic między wieloma z nich a pracami c'tana... Mniejsze tanki trochę zbyt cukierkowe, choć technicznie bez zarzutu. Za to mammoth tank zapowiada się kapitalnie, opadła mi szczena po prostu...
Vraith pisze:Płaszczyk miodzio, resztę elementów podobnie. Ale ta zielona twarz mi się nie podoba wygląda jakby coś go tam ochlapało Tak jak wszystkim figurkom dawałem 10/10 (wyjątek to zapowiedź mamotha, który ma 20/10 ;] ) tak tu 9/10 za tego pyszczka - ale jak to się mówi o gustach się nie dyskutuje.
Ciekawi mnie jak robisz te rozbłyski na płaszczu. Wszystko ręcznie?
a da się jakoś inaczej niż ręcznie takie rzeczy robić?Vraith pisze:Płaszczyk miodzio, resztę elementów podobnie. Ale ta zielona twarz mi się nie podoba wygląda jakby coś go tam ochlapało Tak jak wszystkim figurkom dawałem 10/10 (wyjątek to zapowiedź mamotha, który ma 20/10 ;] ) tak tu 9/10 za tego pyszczka - ale jak to się mówi o gustach się nie dyskutuje.
Ciekawi mnie jak robisz te rozbłyski na płaszczu. Wszystko ręcznie?
Najpierw cieniujesz płaszcz, później malujesz wzorki i znowu cieniujesz razem z wzorkami, poprawiasz wzorki, cieniujesz dalej i tak w kółko aż efekt jest taki jak chcesz.The WariaX pisze: Jak się robi taki płaszczyk ????
I zapewne umowę na wyłączność, co takie dobre nie jestPiotrB pisze:Ctan ja na Twoim miejscy wysłał bym fotki do GW - sądzę,że przyjęli by Cię do ET a Ty miał byś super pracę za dobre pieniądze...
dokladnie tak samo pomyslalem rowniez po przeczytaniusmiejagreg pisze:Kużwa, c'tan, nie załamuj mnie - 10 godzin
a tak swoja droga. zarabiscie wyszla ta krew na tarczy (ktora wydaje sie troche mala )Ten chłopek to Ogrun Bokur, najemnik który będzie od dziś pracował dla Cryxu Też nie jest jakoś specjalnie pomaziany
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Nie ma pomalowany figsów, nie ma jedzenia.... życie jest brutalne. Maluję w ciągu dnia tyle ile mi się chce. To moja praca.Kefas pisze:Nie dziw się, jak chcesz żeby się interes kręcił to musisz szybko malować... nieprawdaż?
Tia, jechać do Nottingham i zarabiać 1200 funtów na start, opłacić mieszkanie i życie w Anglii to zostanie na parę konserw i suchy chleb chyba....PiotrB pisze:Ctan ja na Twoim miejscy wysłał bym fotki do GW - sądzę,że przyjęli by Cię do ET a Ty miał byś super pracę za dobre pieniądze...
Wszystko dla jednego z moich ulubionych stałych klientów. A czołgi leżały od listopada na półce więc to ekspres z PKP.sebom pisze:C'tan więcej zarobi w swojej firmie niż w GW
Szacun, co tu pisać - nawet elementy które mi nie pasują (cukierkowość czołgów) są po prostu świetnie odwalone Miło popatrzeć.
I też mam odczucie, że facet jakoś tak w ekspresowym tempie to wszystko robi