Priest czy mag?
Moderator: #helion#
mozesz sobie kupic Luthora, mozesz sobie kupic konnego priesta Ulrica, mozesz sobie skonwertowac. nie jest to pierwsza i zapewne nie ostatnia konfiguracja jakiegos bohatera, ktorej nie mozna dostac.
nie sadze, zeby to byl jakis problem...
"I fart in your general direction"
Szaman pisze:mozesz sobie kupic Luthora, mozesz sobie kupic konnego priesta Ulrica, mozesz sobie skonwertowac. nie jest to pierwsza i zapewne nie ostatnia konfiguracja jakiegos bohatera, ktorej nie mozna dostac.
Racja Szaman takich fixów jest dużo.
taki offtop: prawie wszyscy herosi DE....mozesz sobie kupic Luthora, mozesz sobie kupic konnego priesta Ulrica, mozesz sobie skonwertowac. nie jest to pierwsza i zapewne nie ostatnia konfiguracja jakiegos bohatera, ktorej nie mozna dostac.
Jeśli jest napisane że jednostki w kontakcie to chyba jest zrozumiałe?
Jednostka(czyt.oddział) to nie model(czyt.model).
Podstawą jest nauczenie sie prostego rozróżniania "Unit in base contact" a "Models in base contact".
Jednostka(czyt.oddział) to nie model(czyt.model).
Podstawą jest nauczenie sie prostego rozróżniania "Unit in base contact" a "Models in base contact".
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Skoro już było na pokrewny temat to zapytam jak to dokładnie jest z chalengem. Wiele osób używa sformułowania "schodzi z rydwanu" Priest nie będzie korzystał z save 5+ od rydwanu. A co z wardem, magic resisatancem i czarami rzucanymi z gryfa? Nie wiem czy jest to poprawne, ale chyba "schodzenie" należy potraktować jako skrót myślowy tzn. pozostaje na rydwanie, a jedynie nie korzysta z jego sava. Wtedy korzysta ze wspomnianych zasad.
Można by przyjąć też, że faktycznie schodzi, ale ward itd pozostaje.
Czy wreszcie w pojedynku traci bonusy z war altara ponieważ znajduje się fizycznie poza nim.
Można by przyjąć też, że faktycznie schodzi, ale ward itd pozostaje.
Czy wreszcie w pojedynku traci bonusy z war altara ponieważ znajduje się fizycznie poza nim.