IDZIE EURO CIEMNĄ NOCĄ w Paradox Cafe 05.02 (Niedziela) 2400
Re: IDZIE EURO CIEMNĄ NOCĄ w Paradox Cafe 05.02 (Niedziela)
Oczywiscie że bedzie na nowy:)
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
takim kardynałem RichelieuRince pisze:Musisz ich tam zdominowac, Shinus. Byc takim niepisanym wodzem
co do drafta; po to jest luka w regulaminie, jeżeli zostanie ogłoszony do 2.02 to nie ma problemu, dlatego napisałem aby ludzie i tak wysyłali rozpy, najwyżej podeślą pod nowy draft zmienione rozpy tylko
gramy z Bazyliszkami, czekam jeszcze na ogłoszenie Euro, bo teraz nie ma sensu nic zmieniać, potem gruntownie zmienię, łącznie z włączeniem bazyliszków
zgłoszenia można nadsyłać (tylko osoby ze zgłoszeniem znajdą się na liście, inaczej nie wpisuję), rozpy mogą być później poprawione, a póki co ich nie sprawdzam bo nie ma sensu

- swieta_barbara
- habydysz
Mam megaochote sie pojawic, ale to paradox i niedziela, wiec chyba ze wzgledu na moja przyszlosc zawodowa sobie daruje 

nie dopisuję na listę na ładne oczy
ja tak planuję, bo po ostatnim 2 dni umierałem w robocie, troche jak Muniek Staszczyk 
#helion# pisze:... zgłoszenia można nadsyłać (tylko osoby ze zgłoszeniem znajdą się na liście, inaczej nie wpisuję), rozpy mogą być później poprawione...
zawsze możesz nie spożywaćswieta_barbara pisze:Mam megaochote sie pojawic, ale to paradox i niedziela, wiec chyba ze wzgledu na moja przyszlosc zawodowa sobie daruje

Rozumiem, że nie dasz rady się upilnować? Szkoda - byłoby jeszcze ciekawiej niż ostatnioswieta_barbara pisze:Mam megaochote sie pojawic, ale to paradox i niedziela, wiec chyba ze wzgledu na moja przyszlosc zawodowa sobie daruje

Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart