Commander Coleman Stryker

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Commander Coleman Stryker

Post autor: MuK »

Zainspirowany praca Robaka, postanowiłem pomalować swoją wersje tego Warcastera. Co prawda nie mam umiejętności Robacka, ale według mnie wyszedł całkiem przyzwoicie. No i zrobiłem go w rekordowym jak na siebie tempie. :) Druga próba NMM w moim wykonaniu :D

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Post autor: Artek'sWorkshop »

Nom fajny, ale bez obrazy, praca Robacka bardziej mi się podobała :) ale ta tesz niszczy :P.

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Post autor: Guard »

No całkiem dobry. Tylko te niebieskie rurki/elemanty mi jakoś nie podchodzą. Nie chodzi mi o technikę, po prostu kolor jakiś taki.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

Post autor: Robacek »

spoko:) popracowalbym nad przejsciami w nmmie i niebieski wyszedl bardzo plasko. pzdr

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Ładny, ładny, jak na drugi NMM to nawet bardzo ładny, tylko mieczyk jeszcze bym dopracował.

Awatar użytkownika
syrius
Chuck Norris

Post autor: syrius »

Patrzac po tym zdjeciu moge dac jedna rade. Niestety niepotrzebnie prawdopodobnie poszlo kilka warstw farby. Kolory kolejnych odcieni miejscami ponachodzily na siebie ( dajac nieschludny efekt na NMMie ), pozatym takze wyglada to, jakby nie byly delikatne przejscia. Dzieje sie tak najczesciej kiedy chcemy przyspieszyc z robota i nie przygladamy sie dokladnie dokad siega poprzednia warstwa... tempo niestety widac...

P.s. Nie staraj sie wygrac z samym soba na szybkosci ;) nie ma sensu...

P.p.s. Lecz jesli do grania to okej... moze byc ;]

Santi
Mudżahedin

Post autor: Santi »

Spoko jest ;)

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

no calkiem calkiem sie prezetuje
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Nmm kuleje ;) ale plaszcz zrobiles lepszy niz Robak :) i wlosy naprawde ladnie wygladaja.

Awatar użytkownika
Patrycja Polkowska
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Patrycja Polkowska »

tak, nie jest to szczyt twoich umiejętności!!! zapewniam że poćwiczysz rękę to będzie lepiej, ale praca i tak jest super i muszę sie zgodzić że płaszcz dużo lepiej wygląda:) ... niebieskie rurki też fajne ale nie widać co to jest, wygląda jak plama niebieskiej farby... popraw to i będzie konkret :)

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

patrycja ty czytasz posty przed wyslanem? "niebieskie rurki też fajne ale nie widać co to jest, wygląda jak plama niebieskiej farby" - no comment

Awatar użytkownika
Patrycja Polkowska
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Patrycja Polkowska »

Guard pisze:No całkiem dobry. Tylko te niebieskie rurki/elemanty mi jakoś nie podchodzą. Nie chodzi mi o technikę, po prostu kolor jakiś taki.
chodziło mi o to, że kolorystyka rurek jest fajna!!!!!!!!!!! ale że powinien zrobić jaśniejsza niebieską farbka linie żeby rury wyglądały jak w odkurzaczu było by wiadomo co to!!!! Ciężko się domyśleć? no tak.. nie zacytowałam, mój błąd.. i TAK czytam posty przed wysłaniem i nie narzekam na składnie zdań!

Awatar użytkownika
Szrederator
Chuck Norris

Post autor: Szrederator »

it's bioetyfoul :P :oops:

ODPOWIEDZ