Commander Coleman Stryker
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Commander Coleman Stryker
Zainspirowany praca Robaka, postanowiłem pomalować swoją wersje tego Warcastera. Co prawda nie mam umiejętności Robacka, ale według mnie wyszedł całkiem przyzwoicie. No i zrobiłem go w rekordowym jak na siebie tempie. Druga próba NMM w moim wykonaniu
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Nom fajny, ale bez obrazy, praca Robacka bardziej mi się podobała ale ta tesz niszczy .
Ładny, ładny, jak na drugi NMM to nawet bardzo ładny, tylko mieczyk jeszcze bym dopracował.
Patrzac po tym zdjeciu moge dac jedna rade. Niestety niepotrzebnie prawdopodobnie poszlo kilka warstw farby. Kolory kolejnych odcieni miejscami ponachodzily na siebie ( dajac nieschludny efekt na NMMie ), pozatym takze wyglada to, jakby nie byly delikatne przejscia. Dzieje sie tak najczesciej kiedy chcemy przyspieszyc z robota i nie przygladamy sie dokladnie dokad siega poprzednia warstwa... tempo niestety widac...
P.s. Nie staraj sie wygrac z samym soba na szybkosci nie ma sensu...
P.p.s. Lecz jesli do grania to okej... moze byc ;]
P.s. Nie staraj sie wygrac z samym soba na szybkosci nie ma sensu...
P.p.s. Lecz jesli do grania to okej... moze byc ;]
no calkiem calkiem sie prezetuje
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- Patrycja Polkowska
- "Nie jestem powergamerem"
tak, nie jest to szczyt twoich umiejętności!!! zapewniam że poćwiczysz rękę to będzie lepiej, ale praca i tak jest super i muszę sie zgodzić że płaszcz dużo lepiej wygląda:) ... niebieskie rurki też fajne ale nie widać co to jest, wygląda jak plama niebieskiej farby... popraw to i będzie konkret
- Patrycja Polkowska
- "Nie jestem powergamerem"
chodziło mi o to, że kolorystyka rurek jest fajna!!!!!!!!!!! ale że powinien zrobić jaśniejsza niebieską farbka linie żeby rury wyglądały jak w odkurzaczu było by wiadomo co to!!!! Ciężko się domyśleć? no tak.. nie zacytowałam, mój błąd.. i TAK czytam posty przed wysłaniem i nie narzekam na składnie zdań!Guard pisze:No całkiem dobry. Tylko te niebieskie rurki/elemanty mi jakoś nie podchodzą. Nie chodzi mi o technikę, po prostu kolor jakiś taki.