Nowy WoCh

Warriors of Chaos

Moderator: JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wedge
"Nie jestem powergamerem"

Re: Nowy WoCh

Post autor: wedge »

Nie linczujcie mnie :wink: ale ja w sumie chętnie oddałbym 1A ze statystyki Warriorów za sensowne obniżenie ich kosztu punktowego

Awatar użytkownika
Szczur22
Oszukista

Post autor: Szczur22 »

wedge pisze:Nie linczujcie mnie :wink: ale ja w sumie chętnie oddałbym 1A ze statystyki Warriorów za sensowne obniżenie ich kosztu punktowego
Idź przemyśl swoje życie.
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

wedge pisze:chętnie oddałbym 1A ze statystyki Warriorów
nie wiedziałem że i tacy są wśród nas..
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

P.S. Czemu blessy nie działają na smoka? Przecież działają na cały unit.
Bo tak stoi w FAQ-u.
Q. How do rolls on the Eye of the Gods table affect mounts? (p43)
A. They do not, unless the gift is one that affects the entire
model, like Magic Resistance.
i tak BTW, wróćmy jednak do plotek i wishlista :mrgreen: .
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Wystarczy jakby nowy WoCh wygrywał na 2+. Bez przerzutu, bo wtedy byłaby to gięta armia i połowa chaosowych graczy nie mogłaby już marudzić. :P
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Wygrywanie na 2+ pasuje mi raczej do jakichś gej-elfów, niż mocarnych wojaków. Ja chcę armii grywalnej i różnorodnej, nie samograja.
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

Infernal Puppet pisze:i tak BTW, wróćmy jednak do plotek i wishlista .
A byly tu jakies plotki? Ja widzialem tylko to drugie, no moze poza ta o nowym kodeksie :D
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Na razie cisza. Rozsądek podpowiada, że będą chcieli zarobić, więc na pewno poprawią Forsakenów i rzeczy, które zalegają im w magazynie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

biorąc pod uwagę fakt, że nigdy nie widziałem modeli forsakenów to jakoś nie wierzę, że im w magazynie zalegają:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

Dmtrij pisze:biorąc pod uwagę fakt, że nigdy nie widziałem modeli forsakenów to jakoś nie wierzę, że im w magazynie zalegają:)
+1

Szczególnie że upgrady do robienia Forsakenów pasują tylko do bodajże 5-6edycyjnych Warriorów plastikowych :roll:
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Awatar użytkownika
robaczywy
Wałkarz

Post autor: robaczywy »

wedge pisze:Nie linczujcie mnie :wink: ale ja w sumie chętnie oddałbym 1A ze statystyki Warriorów za sensowne obniżenie ich kosztu punktowego
Heh a sensowne obiżenie to jakie?
No man can't fight these creatures?!

Awatar użytkownika
Caman
Mudżahedin

Post autor: Caman »

robaczywy pisze:
Heh a sensowne obiżenie to jakie?
Do 4 pkt :mrgreen:

Awatar użytkownika
Szczur22
Oszukista

Post autor: Szczur22 »

A maruderów do -1 punktu żeby każdy zwiększał ilość dostępnych punktów w rozpie!
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać

Krzysiek_312
Oszukista

Post autor: Krzysiek_312 »

Szczur22 pisze:A maruderów do -1 punktu żeby każdy zwiększał ilość dostępnych punktów w rozpie!

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Obrazek

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

ależ wydziwiacie :roll:

Awatar użytkownika
robaczywy
Wałkarz

Post autor: robaczywy »

Fantazja mocno ponosi patrze... :wink: poczekamy zobaczymy nie ma co wymyślac bo większe rozczarowanie będzie hehe
No man can't fight these creatures?!

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Curious if people can confirm or deny these rumours. I was talking to a nice guy on the internet, he claimed to have a friend that works for Games-Workshop in Nottingham. He then told me, that Chaos will be released in December. Then said a few things about the new release.

New Models:
Warshrine/ Chariot
Chaos Dragon
Dragon Ogres
Forsaken
New Character Models

He then went on to say that, Spawns might get 5+WS, core Warriors to be cheaper, Marauders get small price hike, Dragon Ogres might be T5, Forsaken might be core and skirmishers, Chaos Knights get price decrease, SC Kromm & Engrimm Von Hortsman would be back. He also told me that mark of Tzeentch no longer increase ward save, new Eye of the Gods chart, Favour of Gods gone. Also said most Chaos players will be very happy. Can anyone please comfirm or deny this information? Harry or Hastings or anyone else. It sounded like he had the inside scoop on Warriors. I asked him about Bretonnia and he said nothing about them. But said not to hold my breath on anything new for 2012. I told him that's my favorite army.
Brzmi bardzo fajnie, chociaż połowa graczy w Polsce zrofluje obniżenie kosztu warriorów i podwyższenie marauderów ;)
Release the Przemcio!

JaSzczuras
Chuck Norris

Post autor: JaSzczuras »

Infernal Puppet pisze:Wygrywanie na 2+ pasuje mi raczej do jakichś gej-elfów, niż mocarnych wojaków. Ja chcę armii grywalnej i różnorodnej, nie samograja.
Ale nawet samograj na 2+ z przerzutem by Ci nie pomógł. :D

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

trikk pisze:
Curious if people can confirm or deny these rumours. I was talking to a nice guy on the internet, he claimed to have a friend that works for Games-Workshop in Nottingham. He then told me, that Chaos will be released in December. Then said a few things about the new release.

New Models:
Warshrine/ Chariot
Chaos Dragon
Dragon Ogres
Forsaken
New Character Models

He then went on to say that, Spawns might get 5+WS, core Warriors to be cheaper, Marauders get small price hike, Dragon Ogres might be T5, Forsaken might be core and skirmishers, Chaos Knights get price decrease, SC Kromm & Engrimm Von Hortsman would be back. He also told me that mark of Tzeentch no longer increase ward save, new Eye of the Gods chart, Favour of Gods gone. Also said most Chaos players will be very happy. Can anyone please comfirm or deny this information? Harry or Hastings or anyone else. It sounded like he had the inside scoop on Warriors. I asked him about Bretonnia and he said nothing about them. But said not to hold my breath on anything new for 2012. I told him that's my favorite army.
Brzmi bardzo fajnie, chociaż połowa graczy w Polsce zrofluje obniżenie kosztu warriorów i podwyższenie marauderów ;)
Nie gram maruderami. Bardzo dobrze.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Shadar
Kradziej

Post autor: Shadar »

@ Grolshek
Gdzie "grammar nazi"? [-X :mrgreen:

A te propozycje wydają mi się trochę dziwne. Warriorzy przecież nie będą tańsi o więcej niż jeden punkt, a możliwe jest, że osłabią marki (już niezbyt mocne z wyjątkiem tzeencha na characterach). Dlaczego koszt marasów ma iść w górę? Przecież jak dodać im LA i shieldy, to mamy dokładnie imperialnych swordsmenów. To piechota imperium też będzie droższa? :roll: Więc imo całkiem słusznie wróżysz lanie się z tego przez połowę graczy :wink:
Wieszkto pisze:
Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.

ODPOWIEDZ