Nowy WoCh
Moderator: JarekK
Re: Nowy WoCh
Nie linczujcie mnie
ale ja w sumie chętnie oddałbym 1A ze statystyki Warriorów za sensowne obniżenie ich kosztu punktowego

Idź przemyśl swoje życie.wedge pisze:Nie linczujcie mnieale ja w sumie chętnie oddałbym 1A ze statystyki Warriorów za sensowne obniżenie ich kosztu punktowego
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
nie wiedziałem że i tacy są wśród nas..wedge pisze:chętnie oddałbym 1A ze statystyki Warriorów
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- Infernal Puppet
- Masakrator
Bo tak stoi w FAQ-u.P.S. Czemu blessy nie działają na smoka? Przecież działają na cały unit.
i tak BTW, wróćmy jednak do plotek i wishlistaQ. How do rolls on the Eye of the Gods table affect mounts? (p43)
A. They do not, unless the gift is one that affects the entire
model, like Magic Resistance.

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Wystarczy jakby nowy WoCh wygrywał na 2+. Bez przerzutu, bo wtedy byłaby to gięta armia i połowa chaosowych graczy nie mogłaby już marudzić. 

Lest we forget:

- Infernal Puppet
- Masakrator
Wygrywanie na 2+ pasuje mi raczej do jakichś gej-elfów, niż mocarnych wojaków. Ja chcę armii grywalnej i różnorodnej, nie samograja.
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

A byly tu jakies plotki? Ja widzialem tylko to drugie, no moze poza ta o nowym kodeksieInfernal Puppet pisze:i tak BTW, wróćmy jednak do plotek i wishlista .

kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
+1Dmtrij pisze:biorąc pod uwagę fakt, że nigdy nie widziałem modeli forsakenów to jakoś nie wierzę, że im w magazynie zalegają:)
Szczególnie że upgrady do robienia Forsakenów pasują tylko do bodajże 5-6edycyjnych Warriorów plastikowych

Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
-
- Oszukista
Szczur22 pisze:A maruderów do -1 punktu żeby każdy zwiększał ilość dostępnych punktów w rozpie!

Brzmi bardzo fajnie, chociaż połowa graczy w Polsce zrofluje obniżenie kosztu warriorów i podwyższenie marauderówCurious if people can confirm or deny these rumours. I was talking to a nice guy on the internet, he claimed to have a friend that works for Games-Workshop in Nottingham. He then told me, that Chaos will be released in December. Then said a few things about the new release.
New Models:
Warshrine/ Chariot
Chaos Dragon
Dragon Ogres
Forsaken
New Character Models
He then went on to say that, Spawns might get 5+WS, core Warriors to be cheaper, Marauders get small price hike, Dragon Ogres might be T5, Forsaken might be core and skirmishers, Chaos Knights get price decrease, SC Kromm & Engrimm Von Hortsman would be back. He also told me that mark of Tzeentch no longer increase ward save, new Eye of the Gods chart, Favour of Gods gone. Also said most Chaos players will be very happy. Can anyone please comfirm or deny this information? Harry or Hastings or anyone else. It sounded like he had the inside scoop on Warriors. I asked him about Bretonnia and he said nothing about them. But said not to hold my breath on anything new for 2012. I told him that's my favorite army.

Release the Przemcio!
-
- Chuck Norris
Ale nawet samograj na 2+ z przerzutem by Ci nie pomógł.Infernal Puppet pisze:Wygrywanie na 2+ pasuje mi raczej do jakichś gej-elfów, niż mocarnych wojaków. Ja chcę armii grywalnej i różnorodnej, nie samograja.

Nie gram maruderami. Bardzo dobrze.trikk pisze:Brzmi bardzo fajnie, chociaż połowa graczy w Polsce zrofluje obniżenie kosztu warriorów i podwyższenie marauderówCurious if people can confirm or deny these rumours. I was talking to a nice guy on the internet, he claimed to have a friend that works for Games-Workshop in Nottingham. He then told me, that Chaos will be released in December. Then said a few things about the new release.
New Models:
Warshrine/ Chariot
Chaos Dragon
Dragon Ogres
Forsaken
New Character Models
He then went on to say that, Spawns might get 5+WS, core Warriors to be cheaper, Marauders get small price hike, Dragon Ogres might be T5, Forsaken might be core and skirmishers, Chaos Knights get price decrease, SC Kromm & Engrimm Von Hortsman would be back. He also told me that mark of Tzeentch no longer increase ward save, new Eye of the Gods chart, Favour of Gods gone. Also said most Chaos players will be very happy. Can anyone please comfirm or deny this information? Harry or Hastings or anyone else. It sounded like he had the inside scoop on Warriors. I asked him about Bretonnia and he said nothing about them. But said not to hold my breath on anything new for 2012. I told him that's my favorite army.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
@ Grolshek
Gdzie "grammar nazi"?
A te propozycje wydają mi się trochę dziwne. Warriorzy przecież nie będą tańsi o więcej niż jeden punkt, a możliwe jest, że osłabią marki (już niezbyt mocne z wyjątkiem tzeencha na characterach). Dlaczego koszt marasów ma iść w górę? Przecież jak dodać im LA i shieldy, to mamy dokładnie imperialnych swordsmenów. To piechota imperium też będzie droższa?
Więc imo całkiem słusznie wróżysz lanie się z tego przez połowę graczy 
Gdzie "grammar nazi"?

A te propozycje wydają mi się trochę dziwne. Warriorzy przecież nie będą tańsi o więcej niż jeden punkt, a możliwe jest, że osłabią marki (już niezbyt mocne z wyjątkiem tzeencha na characterach). Dlaczego koszt marasów ma iść w górę? Przecież jak dodać im LA i shieldy, to mamy dokładnie imperialnych swordsmenów. To piechota imperium też będzie droższa?

Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...