Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań.
Człowiekowi coś się spodoba i od razu musi rzucać swoją miłość?:P Do dwarfów to mi brakuje tylko 5tki longów do szczęścia co potem? życie bez kupowania figurek straci sens
- marcus_cheater
- Oszukista
Mam pytanie odnośnie przedmiotu common. Chodzi mi o tą książeczkę dla czarodzieja za 70pts. Jak ona działa?:
a) +1 do wyników rzucania i rozpraszania czarów
b) +1 kość do rzucania i rozpraszania każdego czaru
a) +1 do wyników rzucania i rozpraszania czarów
b) +1 kość do rzucania i rozpraszania każdego czaru
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- marcus_cheater
- Oszukista
Tak podejrzewałem. Dzięki za odpowiedź.
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- Infernal Puppet
- Masakrator
Tak jak masz w profilu - Ogr z góry 3 siłą 4, misiek z dołu 4 z siłą 5, potem ew. stomp, plus jeszcze ew. impakty jak szarżujesz.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Który Bazyliszek będzie najlepszy dla Ogrów? Ja myślę nad wyborem Wujka lub Coacha
Wisła Kraków.
Brawo, od dawna nie spotkałem się z nagromadzeniem żargonu który uniemożliwiłby mi zrozumienie czegoś z dziedziny Battla .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Wisła Kraków.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Nie jestem pewien jak to jest z sypaniem u TK i sugerowałbym poczytać, bo ten kołczu nie ma generała który by go podtrzymywał ( nie ma kolesia z lore of nehekara czy jakoś tak)
Ja mam thundertuska sklejonego, ale sesja uniemożliwiła mi przetestowani póki co . Jednak wydaje mi się że grać nie będzie, tańszy od Arachnaroka o 30 punktów, a ma tylko siłę większą, mniej ran, mniej ataków (bagatela dwa razy), mniej WSa (to mnie wkurwia, prawie cała nasza armia ma ws3 chyba dla zasady) bez poisonów, gorszy pancerz, mniejszą mobilność, strzelanie czasoprzestrzeni nie zakrzywia (BS3 ho ho). Do doopy ogólnie.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
- Król Goblinów
- Wodzirej
a pitolenie takie- Tusl fajny jest, kto wie, moze build na 11bullach i misiakiem z tyłu ma sens.. największa wadą horna/tuska jest po prostu fakt, ze bardziej opłaca się wziąśc 2 działa, co podobnie w punktach wychodzi, dlatego nie pojawiają się w rozpach turniejowych.