Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Taraś
Chuck Norris

Post autor: Taraś »

Obrazek

To może od razu dyszke :lol:

A co do zdechłego kota :lol: to chyba przeciwnicy manifestacji ONR'u go rzucili nie?? :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Ktokolwiek go rzucił, niebezpiecznie byłoby znaleźć się w zasięgu ;)

Awatar użytkownika
Taraś
Chuck Norris

Post autor: Taraś »

Prawda!! i na dodatek to takie nie humanitarne :lol: :wink:

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Skavenblight pisze: Aaaa, to już niedaleko! Fajnie :) Gratuluję.
Dziękuję! No jak na razie cięzko nam się cieszyć, bo mamy maaaasę załatwiania. Jeszcze z jakimiś niedobitkami zaproszeń walczę. Naprawdę, zaczynym myśleć, że instytucja osoby, której się płaci za zorganizowanie wesela jest niegłupia. ;) Ale - tylu ludzi przede nami, to i my damy. Jak już na spokojnie robimy turnieje par WFB z udziwnieniami, to wesela nie zrobimy? :)
Skavenblight pisze:Ale pomyśl - robicie wielkie wesele, każdy gość zamiast kwiatów przynosi po figurce. I macie armię :twisted:
Wielkie? Nie. Skromne 120 osób... Rzeczywiście, jakby każda przyniosła po blisterku chociaż, to spokojnie. A potem jeszcze zrzucą się na malarza i mam armię. Dobra, powrót na ziemię. ;)
Sykstus pisze:KrzysiekW a ta broń to w celu samoobrony czy co ??
Tak. Broń palna to konieczny element wyposażenia wędrowca wychodzącego poza tereny zamieszkane, z powodu misiów polarnych. Latem są tak głodne, że mogą się nawet na taką chudzinę jak człowiek skusić. Zainteresowani mogą zobaczyć efekt ataku miśka, podtym linkiem. (momentami drastyczne)
Ciekawostką jest to, że bronią najczęściej są ... poniemieckie mausery 98k, przekalibrowane na 30-06. Egzemplarz kolegi był z 1940 r (!), mój z 1943. Mimo wieku, broń biła celnie (trafienie w puszkę z jakichś 25 m), i kopała mniej niż kałasznikow. ;) Za to dzwoniło mi w uszach jeszcze 2 godziny później. Ponieważ mam niemiecki bagnet z II WŚ, to go z ciekawości zabrałem. Oczywiście, pasował (na tym zdjęciu wyglądam trochę jak kontrrewolucyjny matros z Kronsztadu ; ) )
Co ciekawe, obaj z kolegą mamy patenty strzeleckie, więc przyzwyczajeni do rodzimych regulacji prawnych zabraliśmy wszystkie papiery (brakowało tylko zaświadczenia od księdza proboszcza ;) ). Na miejscu okazało się, że Norwegowie podchodzą do sprawy praktycznie: idziesz do przybytku, mówisz że potrzebujesz karabin, oni Ci go dają, sprawdzają czy umiesz się posługiwać, płacisz i już. Tylko amunicji dostaje się tyle, co niemiecka kompania w kwietniu '45 (myśmy mieli 17 sztuk na 2 karabiny) ale po co więcej. :) Jak tam poszukać po galerii, to można znaleźć efekt strzału w plastikowa boję (widać otwór wlotowy i otwór wylotowy).
Pozdrawiam,
Krzysiek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Kerim mistrz :lol:
Dokładam trzecie piwo :D

@Fanatyk: jeśli twierdzisz/wierzysz że SLD jest partią lewicową lub socjaldemokratyczną, to ja naprawdę już nie mam siły z Tobą rozmawiać.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Tomash pisze:@Fanatyk: jeśli twierdzisz/wierzysz że SLD jest partią lewicową lub socjaldemokratyczną, to ja naprawdę już nie mam siły z Tobą rozmawiać.
Ja wiem, że można ich nie lubić, ale lewicowości to jednak ciężko im odmówić. No bo jeśli nie lewicą to czym jest SLD? Sznurkiem do bielizny?
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Dzisiaj to powyjaśniam Ci Tomku parę rzeczy na ten temat i udowodnię swoją rację.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

b_sk pisze:No bo jeśli nie lewicą to czym jest SLD? Sznurkiem do bielizny?
Bardziej sznurkiem do bielizny niż lewicą. Partia, żeby być lewicową, musi mieć pewne określone zasady i cele.

@Fanatyk: jak przyjdziesz :lol:
BTW, myślałem, że rozmowa polega na wymianie poglądów, a nie "udowadnianiu swojej racji". Jeśli masz przyjść z założeniem, że "udowodnisz swoją rację", to nie przychodź w ogóle - ew. ja mogę nie przyjść, mam co robić.
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

KrzysiekW pisze: Jak już na spokojnie robimy turnieje par WFB z udziwnieniami, to wesela nie zrobimy? :)
Hahaha! No jakbym słyszała siebie :lol:

Kurczę, sami battlowcy przyjdą mi na turniej... będzie niezła konfrontacja... znaczy Mordheim :)

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

Katylina pisze:Dzisiaj to powyjaśniam Ci Tomku parę rzeczy na ten temat i udowodnię swoją rację.
dawaj na forum,

wszyscy chętnie poczytamy.
:roll:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Tomash pisze: @Fanatyk: jak przyjdziesz :lol:
BTW, myślałem, że rozmowa polega na wymianie poglądów, a nie "udowadnianiu swojej racji". Jeśli masz przyjść z założeniem, że "udowodnisz swoją rację", to nie przychodź w ogóle - ew. ja mogę nie przyjść, mam co robić.
Przyjść, przyjdę, nie martw się.

Wymiana poglądów oczywiście.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

http://www.iht.com/articles/2007/07/25/ ... ce/fat.php
Ale nie martw się, Fanatyku, nie zaczniemy Cię olewać. :D

W każdym razie nie bardziej niż teraz ;)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomku, jesteś okrutny :twisted:

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Pawełek pisze:
Katylina pisze:Dzisiaj to powyjaśniam Ci Tomku parę rzeczy na ten temat i udowodnię swoją rację.
dawaj na forum,

wszyscy chętnie poczytamy.
Popieram.

A teraz powinniście mi podziękować, bo się dla was poświęciłem i znalazłem:

http://pl.youtube.com/watch?v=p3egomsLY ... ed&search=

EDIT: O i jeszcze to:

http://pl.youtube.com/watch?v=IcABTtLhopM&NR=1
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Nehan pisze:http://anty-metal.blog.onet.pl/

100% nienawiści!
:shock: :shock: :shock:

LOL
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

LOLSON
i Ave

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Nehan pisze:http://anty-metal.blog.onet.pl/
100% nienawiści!
Stare. Typowy fałszywy blog, podobnie jak lady-jewel. Zbieżność styli zresztą sugeruje, że ta sama ekipa kolesi z chorym poczuciem humoru prowadzi oba boli.
Lady Jewel: http://www.lady-jewel.mylog.pl/

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

podobnie jak

ten

czy ten

o, albo ten
:roll:

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

TomCio pisze:Masz tu Arniego i się popodniecaj :P .
znajdz go nago ]:-> wiem ze jest gdzies na necie bo widzialem ]:-> kurde to chinczycy po kompieli w zimnej wodzie sa chojniej obdarzeni przez nature niz nasz Arni
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Zablokowany