Warstadt by qc
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Warstadt by qc
Patrzę na to jak malujesz, konwertujesz i tworzysz, i powiem jedno - rewelacja! Pomysły jak i styl pierwsza klasa. I to tempo!
Masz czas na coś więcej?
Masz czas na coś więcej?
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
DziękiYahoo82 pisze:Patrzę na to jak malujesz, konwertujesz i tworzysz, i powiem jedno - rewelacja! Pomysły jak i styl pierwsza klasa. I to tempo!
Figurki to raczej coś więcej. Służba z dojazdem zabiera mi codziennie 10-11 godzin, do tego trochę snu i obowiązki domowe. W czasie, który mi zostanie maluję.Yahoo82 pisze:Masz czas na coś więcej?
Póki co na sucho, a utrwalę lakierem bezbarwnym.ARBAL pisze:Jak naniosłeś pigment na szaty tego ostatniego maga?
Na sucho czy mieszałeś pigment z alkoholem lub medium?
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Pomalowałem dzisiaj Alchemika Kolegium Złota oraz przemalowałem wstęgi Magistra Śmierci. Postanowiłem, że będą takie same dla wszystkich magów - za wyjątkiem nazwy Kolegium.
Biel to mieszanka: Desert Yellow, Kommando Khaki, Bleached Bone i Skull White, na to rozwodniony wash Gryphon Sephia.
Żółty to: Snakebite Leather, Desert Yellow, Burbonic Brown, Sunburst Yellow i Rotting Flesh. Wash to Gryphonne Sepia i Devlan Mud w zagłębienia.
Dym z dzbana i Kryształy to: Rotting Flesh, Goblin Green, Snot Green, Dark Angels Green i Thamar Black (P3).
Wstęgi to: Hawk Turquoise i Morrow White (P3) i wash Asurmen Blue.
Napis to: Astronomican Grey i Charadon Granite.
No i pigmenty Valleyo i MiGa utrwalane alkoholem.
Biel to mieszanka: Desert Yellow, Kommando Khaki, Bleached Bone i Skull White, na to rozwodniony wash Gryphon Sephia.
Żółty to: Snakebite Leather, Desert Yellow, Burbonic Brown, Sunburst Yellow i Rotting Flesh. Wash to Gryphonne Sepia i Devlan Mud w zagłębienia.
Dym z dzbana i Kryształy to: Rotting Flesh, Goblin Green, Snot Green, Dark Angels Green i Thamar Black (P3).
No i pigmenty Valleyo i MiGa utrwalane alkoholem.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Skończyłem malować dwóch kolejnych Magistrów Magii. Astromanta, czyli Magister Kolegium Niebios i Magister Bestii, reprezentujący Kolegium Bursztynu.
Błękit to mieszanka: Cygnar Blue Highlight (P3), Hawk Torquoise, Ultramarines Blue, Ice Blue i Skull White. Na to wash Devlan Mud i Asurmen Blue.
Brązy, to mieszanka niemal wszystkich brązowych farb jakie mam pod ręką.
Kula Astromanty, to Liche Purple, Warlock Purple, Hormagaunt Purple i Morrow White (P3).
I pigmenty MiGa.
Błękit to mieszanka: Cygnar Blue Highlight (P3), Hawk Torquoise, Ultramarines Blue, Ice Blue i Skull White. Na to wash Devlan Mud i Asurmen Blue.
Brązy, to mieszanka niemal wszystkich brązowych farb jakie mam pod ręką.
Kula Astromanty, to Liche Purple, Warlock Purple, Hormagaunt Purple i Morrow White (P3).
I pigmenty MiGa.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dla mnie wszyscy są świetni, bardzo równe malowanie .
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Pomalowałem kolejnego maga: Hierofanta Kolegium Światła.
- Biel to mieszanka: Desert Yellow, Kommando Khaki, Bleached Bone i Skull
- White, na to rozwodniony wash Gryphon Sephia.
- Wstęgi to: Hawk Turquoise i Morrow White (P3) i wash Asurmen Blue.
- Napis to: Astronomican Grey i Charadon Granite.
- Zielony: Goblin Green, Snot Green, Dark Angels Green.
- I pigmenty MiGa.
- Biel to mieszanka: Desert Yellow, Kommando Khaki, Bleached Bone i Skull
- White, na to rozwodniony wash Gryphon Sephia.
- Zielony: Goblin Green, Snot Green, Dark Angels Green.
- I pigmenty MiGa.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
W końcu to mag światła DziękiSkavenblight pisze:Weź trochę ciemniejsze tło, bo się ten biały płaszcz zlewa.
Trzyma poziom poprzednich
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Magister Jadeitu:
- Płaszcz (zewnętrzna strona): Battlefield Brown (P3), Battlefield Green (P3), Iosam Green (P3), Goblin Green, Camo Green, Rotting Flesh.
- Płaszcz (wewnętrzna strona): Bootstrap Leather (P3), Battlefield Green (P3), Kharloc Green, Rotting Flesh.
- Washe Thraka Green i Devlan Mud.
- Szata: Graveyard Earth, Battledress Green, Camo Green, Rotting Flesh. Wash Gryphonne Sepia.
- Biel to: Desert Yellow, Kommando Khaki, Bleached Bone i Skull White, na to rozwodniony wash Gryphon Sepia.
- Płaszcz (zewnętrzna strona): Battlefield Brown (P3), Battlefield Green (P3), Iosam Green (P3), Goblin Green, Camo Green, Rotting Flesh.
- Płaszcz (wewnętrzna strona): Bootstrap Leather (P3), Battlefield Green (P3), Kharloc Green, Rotting Flesh.
- Washe Thraka Green i Devlan Mud.
- Szata: Graveyard Earth, Battledress Green, Camo Green, Rotting Flesh. Wash Gryphonne Sepia.
- Biel to: Desert Yellow, Kommando Khaki, Bleached Bone i Skull White, na to rozwodniony wash Gryphon Sepia.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Płaszcz: Charadon Granite, Ironhull Grey, Codex Grey, Fortress Grey, Astronomican Grey.
Szaty: Ironhull Grey,
Kaptur, rękawy: Shadow Grey, Astronomican Grey.
Klejnoty : Regal Blue, Enchanted Blue i Ice Blue oraz blinki zrobione Skull White.
Washe to Badb Black i Devlan Mud.
Szaty: Ironhull Grey,
Kaptur, rękawy: Shadow Grey, Astronomican Grey.
Klejnoty : Regal Blue, Enchanted Blue i Ice Blue oraz blinki zrobione Skull White.
Washe to Badb Black i Devlan Mud.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Wyglądają rewelacyjnie.... pan światła mój ulubiony
Q masz talent chłopie
Q masz talent chłopie
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Kiedys dawno temu, mowilem ci ze cie nie lbie, bo zajefajnie malujesz... teraz nie lubie cie podwojnie, bo do tego idzie ci to na maxa szybko! :p
Bardzo mi sie ten krysztal podoba... oprocz podanych kolorow robisz cos zeby sie swiecil, to juz wyobraznia pracuje?
Bardzo mi sie ten krysztal podoba... oprocz podanych kolorow robisz cos zeby sie swiecil, to juz wyobraznia pracuje?
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
www.facebook.com/XIIIKohorta
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Super, każdy z magów to perełka sama w sobie. Moim ulubieńcem jest Mistrz Ametystu.