Empire na stół
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Empire na stół
Ostatnio zmieniony 25 sie 2008, o 15:27 przez szczurek, łącznie zmieniany 6 razy.
taaaa jeśli to jest "na stół" (tabletopowe) to ja mam 2 penisy
Bardz ładnie zrobione figurki, czerwony IMO idealnie wyciągnięty.
Jedyne do czego mógłbym sięrpzyczepić to zbyt jasna lanca(w stosunku do metaliców) psująca efekt "grozy" modelu
pozdro
Bardz ładnie zrobione figurki, czerwony IMO idealnie wyciągnięty.
Jedyne do czego mógłbym sięrpzyczepić to zbyt jasna lanca(w stosunku do metaliców) psująca efekt "grozy" modelu
pozdro
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
no to cos wiecej niz na stol
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
IMO takie śmieszne malowanie, ale bardzo sympatyczny poziom jak na figurki na stół
figurki na stół, a na poziom stołowy to 2 różne pojęcia
w tym przypadku poziom malowania figurek przewyższa poziom stołowy i dlatego chwalimy prace
figurki na stół, a na poziom stołowy to 2 różne pojęcia
w tym przypadku poziom malowania figurek przewyższa poziom stołowy i dlatego chwalimy prace
Fajni są.
Oni nie na stół a nad stół chyba
Oni nie na stół a nad stół chyba
Malowałem nocą i mi się pojemniczki pomyliły Zamiast bestial brown-a wziąłem dark flesh-a .chociaż skóra konia taka nietypowa
To jest dark flesh sic !
Tak samo jak ta szmatka pod siodłem rajtara
PO 1 czy 2 warstwach jak sie kapnąłem nie chciało mi się przemalowywać (w końcu to heros wiec ..... )
Tak samo jak ta szmatka pod siodłem rajtara
PO 1 czy 2 warstwach jak sie kapnąłem nie chciało mi się przemalowywać (w końcu to heros wiec ..... )
-
- Chuck Norris
Ave
Ten pierwszy ma cholernie ostre przejścia, natomiast ten drugi, to trochę trudno powiedzieć bo imho za małe zdjęcia, oprócz ostatniego... Tak jak mówisz TT
Ten pierwszy ma cholernie ostre przejścia, natomiast ten drugi, to trochę trudno powiedzieć bo imho za małe zdjęcia, oprócz ostatniego... Tak jak mówisz TT
no pod pierwszym koń że tak powiem...
bejcą by ładniej wyszło, o ecolinie nie wspominając.
wiem że z daleka to dobrze wypada, ale nie mogę się przekonać.
za to, oczu nigdy nie malowałem - nie stać mnie psychicznie
A ja teraz maluję "na kanapę" bo synek na kanapie bitwy urządza
bejcą by ładniej wyszło, o ecolinie nie wspominając.
wiem że z daleka to dobrze wypada, ale nie mogę się przekonać.
za to, oczu nigdy nie malowałem - nie stać mnie psychicznie
A ja teraz maluję "na kanapę" bo synek na kanapie bitwy urządza
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
super tekstKerim pisze: A ja teraz maluję "na kanapę" bo synek na kanapie bitwy urządza
Tyle tego bedzie (jakby ktos miał ale co do tego ,że słabo jak na stół :P)
-Generala Imperium na koniu
-BSB na piechote
-4 pieszych magow
-75 Swordsmanow
-36 Milicjantow
-10 Outridersow
-12 Knightow
-2 armatki
-1 mortar
@Kerim
Jest tam bodajze 4-5 warstw i mysle ,ze styknie (zwazywszy ,ze zamowienie mialem na cos ala TT ) Wiadomo ,ze jakbym to dla siebie albo na ebay ....
-Generala Imperium na koniu
-BSB na piechote
-4 pieszych magow
-75 Swordsmanow
-36 Milicjantow
-10 Outridersow
-12 Knightow
-2 armatki
-1 mortar
@Kerim
Jest tam bodajze 4-5 warstw i mysle ,ze styknie (zwazywszy ,ze zamowienie mialem na cos ala TT ) Wiadomo ,ze jakbym to dla siebie albo na ebay ....
A ja jestem ich dumnym posiadaczem
Konik od outridera faktycznie srednio wyglada na takich zblizeniach, ale na odleglosc robi swietne wrazenie 9podobnie zreszta jak reszta modeli i szczerze mowiac nie mgoe doczekac sie calej armii ). Jak bede mial caly oddzial to cykne wiecej fotek i dam Szczurkowi to tu wrzuci, ewentualnie sam jakos je pokaze
Konik na generale wyglada tak rozowo na zdjeciach. W rzeczywistosci ma co prawda troche inny odcien niz zwyklu braz ale nie odroznia sie specjalnie od reszty kawalerii.
Strasznie fajnie wyszedl tez mozdzierz,ktorego fotki wkrotce zobaczycie
Konik od outridera faktycznie srednio wyglada na takich zblizeniach, ale na odleglosc robi swietne wrazenie 9podobnie zreszta jak reszta modeli i szczerze mowiac nie mgoe doczekac sie calej armii ). Jak bede mial caly oddzial to cykne wiecej fotek i dam Szczurkowi to tu wrzuci, ewentualnie sam jakos je pokaze
Konik na generale wyglada tak rozowo na zdjeciach. W rzeczywistosci ma co prawda troche inny odcien niz zwyklu braz ale nie odroznia sie specjalnie od reszty kawalerii.
Strasznie fajnie wyszedl tez mozdzierz,ktorego fotki wkrotce zobaczycie
Ja dla siebie maluję gorzej, niż na zamówienie, bo sam przed sobą nie wstydzę się niedoróbek :)(zwazywszy ,ze zamowienie mialem na cos ala TT ) Wiadomo ,ze jakbym to dla siebie albo na ebay ....
Generalnie super to wygląda, jedynie kolorystycznie lanca nie pasuje. Bardzo fajny dobór kolorów na szlachcicu, spokojny i dosyc mroczny, a do tego kopia podpieprzona jakiemuś elfowi. Imo nawet gładka czarna wyglądałaby lepiej.
-
- Chuck Norris
Ave
Moździerz wyszedł świetnie, natomiast inżynier średnio, szczególnie rażą żółte porcięta po prostu ohyda w połączeniu z szarą koszulą
Moździerz wyszedł świetnie, natomiast inżynier średnio, szczególnie rażą żółte porcięta po prostu ohyda w połączeniu z szarą koszulą