PiotrB pisze:Vortexa i orłów szkoda- dwa fasty to zdecydowanie za mało! Niech sobie w dupę wsadzą te 100 pkt...

PiotrB pisze:Vortexa i orłów szkoda- dwa fasty to zdecydowanie za mało! Niech sobie w dupę wsadzą te 100 pkt...
Właśnie, mój problem jest taki że smokiem to może przez 4 lata zagrałem ze dwie bitwy, i jeszcze to był dragon magPiotrB pisze: Uważam ,że teraz smok dla HE jest jakąś opcją Sevi. Ale granie smokiem nie jest takie easy...Musisz dobrze kombinować bo samograj to nie jest.
Tego się trzymajmy, chociaż łatwo nie będzie..Mimo wszystko uważam ,że rok 2012 będzie rokiem HE.
A ja się zastanawiam nad 30 WL i 30 SMBez shadowa moi piękni PG idą na półkę...
heh, dostali te 100 pkt, wątpie aby jeszcze zmielszyli limit corów, ale jakby się tak stało to opcja smoka staje się naprawdę syta.Sevi pisze:
Aaa, odnośnie Euro to cały czas mam nadzieję na 400 punktów w corach, wtedy mamy paradise
I DE nadal będa silniejsze od HE. ZobaczyszA tak swoja droga, to nawet pomimo tych okrutnych ciec, DE pozostaja bardzo roznorodna armia. Po prostu, teraz nie bedzie mozna miec wszystkiego
Gremlin napisz jak tobie pasuje w tym tygodniu albo w przyszlym zalatwimy moze 2 botwy na razGremlin pisze:10 30? Dibo,Karpiu?