Galeria Druchii
Moderator: Yudokuno
Re: Galeria Druchii
No tam już cycki są ok
jak się przyjrzeć: skóra (na żebrach najbardziej) rozjaśniana niedbałymi plamami, freehandy owszem, cycków malarz chyba w życiu nie widział.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Nilgar, skąd Ty bierzesz takie maszkarony?
Od jakichś nerdów, którzy swietnie paćkają figurki, ale kobiety nawet na red tube nie widzieli?
Obie prace technicznie super, ale efekt końcowy mocno średni.
Od jakichś nerdów, którzy swietnie paćkają figurki, ale kobiety nawet na red tube nie widzieli?
Obie prace technicznie super, ale efekt końcowy mocno średni.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Chadzam czasem na metalowe koncerty serio to od VII ed. nie gram, więc jak zatęsknię ża figurkami zaczynam grzebać po Sieci
Ta ostatnia figsa rzeczywiście jest podła, natomiast facet który ją pomalował jest bodaj DRUGI w rankingu CoolMini... Zamiast producenta podał, że to greenstuf, pozostaje więc współczuć jeśli sam ją sobie ulepił ...ale pomalował ładnie
Ta ostatnia figsa rzeczywiście jest podła, natomiast facet który ją pomalował jest bodaj DRUGI w rankingu CoolMini... Zamiast producenta podał, że to greenstuf, pozostaje więc współczuć jeśli sam ją sobie ulepił ...ale pomalował ładnie
ranking cmon można podkręcać, więc miejscem bym się nie sugerowała. Lepiej wiedzieć who is who w branży, nie przyglądać się rankingom.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
A widzieliście piersi, chociażby, sportsmenek, czy kulturystek (oczywiście nie wszystkich, bo zaraz znowu jakiś krzykacz się znajdzie)?
Yudo, jakbyś napierdalała się dzień i noc z orkami, cały czas nosiła i machała taką szmatą i mieczem...
...to byś też takie miała ;P
Fora od Yellow One!
Pzdr
Yudo, jakbyś napierdalała się dzień i noc z orkami, cały czas nosiła i machała taką szmatą i mieczem...
...to byś też takie miała ;P
Fora od Yellow One!
Pzdr
Za to gębe jak dupe orka
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- ibniblis23
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Nie wiem, czy ktos o to pytal... ale spotkal sie ktos z was moze z jakimis fajnymi sztandarami do wydrukowania dla DE (poza tymi ze strony GW)? (inb4 freehand :>)
“Never underestimate the power of sheer, bloody-minded spite”
Podczepiam się pod pytanie. Widział ktoś może jakąś stronkę z dark elfickimi runami? Planuję wydrukować je na folii i poprzyklejać do sztandarów. Na malowanie takich rzeczy szkoda mi życia (a i nerwów zaoszczędzę)...
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
- ibniblis23
- Kontakt:
ja, nie pamietam juz skad, sciagnalem czcionke TT z takowymi (czcionke z dark eldarowymi zreszta tez). Powiedz tylko gdzie to wrzuce.Duderson pisze:Podczepiam się pod pytanie. Widział ktoś może jakąś stronkę z dark elfickimi runami? Planuję wydrukować je na folii i poprzyklejać do sztandarów. Na malowanie takich rzeczy szkoda mi życia (a i nerwów zaoszczędzę)...
- ibniblis23
- Kontakt:
no wlasnie w tym rzecz, ze roznia sie od high elfickich swoim uproszczeniem/barbarzynstwemDuderson pisze:Dzięki ibniblis23, fajne te zygzaczki, ale trochę za bardzo uproszczone. Ktoś jeszcze ma jakieś pomysły?