Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
Albo 5 WL
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
jest napisane, że nie dotyczy bohaterów.Azurix pisze:A jak się mają te limity 450pkt na oddział do Lorda na Smoku?
Fajne to generowanie +3PD, wkurzało mnie to marnowanie 1PD przy rzucie 5-6
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
no, teraz przy dwóch magach i BoS mamy średnio 2,3 PD co turę.Andrzej pisze:Fajne to generowanie +3PD, wkurzało mnie to marnowanie 1PD przy rzucie 5-6
Ja się nie zgodzę. Nie ma wyników, to fakt, ale to nie świadczy o armii. Ma wady, ale też i zalety, które nie są kompilowane w żadną ciekawą rozpiskę. Na + że BoS obdblokowali na normalne zasady.
Ostatnio zmieniony 2 lut 2012, o 21:10 przez Belaner7, łącznie zmieniany 1 raz.
W żadną jak już. A HE obsysają i będę nimi grał tylko dlatego, że zboostowali je nam i nie mam jeszcze złożonych lizaków
Limit corów nas zabija.
Wisła Kraków.
Limit corów i brak sensownego smiecia poza orłami. Niby fast jest spoko, ale jest w specjalach. Na przykład, gdyby dało się wystawić łuki w skirmishu, ale by było zajebiście
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM