ETC 2012
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2012
Powiem więcej. Można rzucić z 5, a rozpraszać można z 6
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Bystrzak.Andrzej pisze:Apropo tych 5 PD, to właśnie zdałem sobie sprawę, że to naprawdę obcieło magię. Teraz praktycznie zawsze będziemy w stanie zdispelować ten jeden, najważniejszy czar. Z 5 kości szansa na ifkę jest dużo mniejsza i łatwo to przerzucić. Hmm, trzeba to przemyśleć
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Mi też. Całkiem ładnie jest. DE nie grają na POK-ach. Demony, jak na razie też nie grają. Lizaki ciągle są mocne. A nie zapomniałem, że miałem płakać. Buuuuu...
Ok już.
Andrzejowi nawet dodatkowe 3 k nie wytarczą. Żeby nauczyć się grac w tą grę powinien posiadać coś mniej Braindedowego niż WL.
O stoje, o zabijam. Oho dostałem trzy szarże, no trudno. I tak ich zabije. Nie mam CR-a? Hmm... trudno jakos ich ustoję.
Bardziej tępi są chyba tylko WoCh-owcy.
Ok już.
Andrzejowi nawet dodatkowe 3 k nie wytarczą. Żeby nauczyć się grac w tą grę powinien posiadać coś mniej Braindedowego niż WL.
O stoje, o zabijam. Oho dostałem trzy szarże, no trudno. I tak ich zabije. Nie mam CR-a? Hmm... trudno jakos ich ustoję.
Bardziej tępi są chyba tylko WoCh-owcy.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
- swieta_barbara
- habydysz
Skocz mi, szczeniaku.Golonka pisze:Bardziej tępi są chyba tylko WoCh-owcy.
Hahahahaha
Ciekawe czemu akurat ze wszystkich graczy Wochu akurat ty się odezwałeś.
Żeby nie było, chodziło mi o armię woch-u w aspekcie grania i trudnośc z tym związanych, nie o graczy woch-u.
Pozdrawiam.
P.S. Keep cool Barbara.
Ciekawe czemu akurat ze wszystkich graczy Wochu akurat ty się odezwałeś.
Żeby nie było, chodziło mi o armię woch-u w aspekcie grania i trudnośc z tym związanych, nie o graczy woch-u.
Pozdrawiam.
P.S. Keep cool Barbara.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Bredzisz Łukaszku:D wiesz jak ciężko prowadzić coś tak mało licznego i powolnego?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Gramy gramy!!!Golonka pisze: Demony, jak na razie też nie grają.
Na wyższych stołach już graliśmy, teraz zwiedzamy niższe!! Ile ciekawych osób można poznać, o!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
No, w końcu pogramy razem Kalafiorku
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
O kurdę, to dobrze żę póki co mam lightaLidder pisze:No, w końcu pogramy razem Kalafiorku
Na Bazyliszku będą nagrody dla top 3, najlepszego generała i najlepszego demona osobno!
A emo-elfy to od macochy? Niech dostaną nagrodę imienia Asgera
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Na Emo elfy już patencik znaleźliśmy
Dają radę.
Dają radę.
Jak mi kiedyś QC powiedział... pewnego dnia w czasie bitwy podniesiesz głowę spojrzysz w prawo nikogo nie znasz w lewo nikogo nie znasz na przeciwnika nie znasz, krzykniesz gdzie jestem?
W warzywniaku... wniaku... aku.... aku...ku...u
W warzywniaku... wniaku... aku.... aku...ku...u
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.