Pracownik GW? To chyba tylko u Was na lokalu#helion# pisze:nono Maciej, kiedy sparing?? skoro powrót to może i w turniejowym świadku zagościsz chociaż na jednym turku
Winter is coming... Warriors of Chaos
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- swieta_barbara
- habydysz
Re: Winter is coming... Warriors of Chaos
Maćku - najważniejsze w armii to klimat - u Ciebie ten klimat się prezentuje znakomicie! I o to chodzi!
Pracownik GW również na Waszych lokalach będzie się pojawiał Mało tego... również na DMP więc nie zapeszajswieta_barbara pisze:Pracownik GW? To chyba tylko u Was na lokalu#helion# pisze:nono Maciej, kiedy sparing?? skoro powrót to może i w turniejowym świadku zagościsz chociaż na jednym turku
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
#helion# pisze:nono Maciej, kiedy sparing?? skoro powrót to może i w turniejowym świadku zagościsz chociaż na jednym turku
nie - mam je w domu, moge porownac#helion# pisze:pacyny w starym dobrym stylu, chociaż Hordy stare miałeś fajniej zrobione
juz niedlugo...swieta_barbara pisze:Pracownik GW?#helion# pisze:nono Maciej, kiedy sparing?? skoro powrót to może i w turniejowym świadku zagościsz chociaż na jednym turku
"I fart in your general direction"
jakbyś zapomniał o Swoich korzeniach Kacprzeswieta_barbara pisze:Pracownik GW? To chyba tylko u Was na lokalu#helion# pisze:nono Maciej, kiedy sparing?? skoro powrót to może i w turniejowym świadku zagościsz chociaż na jednym turku
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo fajne prace , najbardziej podobają mi się trolle, tylko jakoś oczu nie mogę się w nich dopatrzyć - może to kwestia fotek. Śnieg też fajny, tylko nie wiem , czemu jest wszędzie, tylko na samej helce oprócz kół go brak ...