Morlinska Paradoxalia - ODWOŁANY!!!
Bless a cóż to? Czyżbyś zaprzestał Twojej kampanii o znaczki-krzaki?bless pisze: Szczegolnie, ze powod odwolania jakis taki z... no nie chce sie powtarzac, wiec powiem - z kosmosu.
Co to znaczy, ze jest za malo ludzi. Ludzi bedzie od cholery...

Kurcze to wy chyba jesteście żałośni!!!
Człowiek w Paradoxie zapierdziela cały tydzień sam i jeszcze ma w sobote sie męczyć??? Zastanówce sie co piszecie.
Szkoda ze dowiedziałem sie o tym dopiero wczoraj. Jakby było troche wcześniej to może byłby lokal zastępczy ale tak w dwa dni nie da rady.
Człowiek w Paradoxie zapierdziela cały tydzień sam i jeszcze ma w sobote sie męczyć??? Zastanówce sie co piszecie.
Szkoda ze dowiedziałem sie o tym dopiero wczoraj. Jakby było troche wcześniej to może byłby lokal zastępczy ale tak w dwa dni nie da rady.
Nigdy nie walczylem o "znaczki-krzaczki", lecz o unikanie razacych bledow ortograficznych i gramatycznych, oraz stosowanie interpunkcji. O sprawdzanie swoich postow, przed ich wyslaniem.Trojek pisze: Bless a cóż to? Czyżbyś zaprzestał Twojej kampanii o znaczki-krzaki?Miałeś pisać poprawnie
Green Knight,
Powod odwolania jest oczywiscie wazny i zrozumiały. Nie mam zastrzezen.
Ok. Może przesadziłem z określeniem, co nie zmienia faktu, że szkoda mi tego turnieju.Green Knight pisze:Kurcze to wy chyba jesteście żałośni!!!
Przepraszam.
Ale proszę też o nie tłumaczenie mi tego czymś, że ktoś tam zapierdziela.
Knajpa nie robi tej imprezy bez powodu - ma w tym konkretny cel biznesowy. Nawet jeżeli nie będzie z tego miała bezpośredniego zysku, to ma cel długoterminowy.
A tego nie ma bez pracy.
Ja również pracuję - zbyt często i po 12h dziennie.
Ale to mój problem, prawda?