Już rozpiska złożona i nawet przetestowana bo ligówkę gramy na 2600 a ostatni mecz na SLOS był pozytywny...
ETC WarmUp Part I - Hannover / Niemcy 11-12.02.2012
Re: ETC WarmUp Part I - Hannover / Niemcy 11-12.02.2012
Ja biorę nowy
Już rozpiska złożona i nawet przetestowana bo ligówkę gramy na 2600 a ostatni mecz na SLOS był pozytywny...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
No ja bym chciał to wiedzieć przede wszystkim

Jakby co to Młody zna moje obydwie rozpy i stara i nową, więc tylko powiedzcie, jakie figurki mam zabrac, bo do nowej nie wszystkie mam pomalowane
Jakby co to Młody zna moje obydwie rozpy i stara i nową, więc tylko powiedzcie, jakie figurki mam zabrac, bo do nowej nie wszystkie mam pomalowane
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
W ogóle to w Montreux 3 razy zostawałem jako secret lover to i teraz mogę

Wy sobie grajcie, a ja będę dostawał losowe armie i albo udowodnię, że ograniczenia są zbyt mocne, albo że można ciąć ile wlezie, bo i tak kiedy trzeba to zdam tego pieprzonego warda!

Wy sobie grajcie, a ja będę dostawał losowe armie i albo udowodnię, że ograniczenia są zbyt mocne, albo że można ciąć ile wlezie, bo i tak kiedy trzeba to zdam tego pieprzonego warda!

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Śmiechu jak już wrócisz to się odzywaj, musimy zagrać. Nie mam pojęcia jak się gra z tymi VC nowymi 
Mam Wronę z lightem, to w sumie nie powinno być źle, żeby te latające stwory zdejmować
Mam Wronę z lightem, to w sumie nie powinno być źle, żeby te latające stwory zdejmować

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
To co?
Czy dostanę jakiś termin zgłoszenia nowej rozpy?
Czy może mam grać starą, która nie mieści się w ogranczeniach?
Czy w ogóle ostatecznie są te ograniczenia?
Czy może ktoś jest chętny wiedzieć, co by w tej nowej było?
I czy w ogóle jest jakieś zainteresowanie większe czy jest Wam wszystkim jedno czy wystawię horde screamerów czy nurglingów?
Czy dostanę jakiś termin zgłoszenia nowej rozpy?
Czy może mam grać starą, która nie mieści się w ogranczeniach?
Czy w ogóle ostatecznie są te ograniczenia?
Czy może ktoś jest chętny wiedzieć, co by w tej nowej było?
I czy w ogóle jest jakieś zainteresowanie większe czy jest Wam wszystkim jedno czy wystawię horde screamerów czy nurglingów?

Mi wisi co wystawisz, masz wygrywać swoje bitwy 
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Generalnie nie nastawiaj się że skarcisz VC lub TK bo o ile przeciwnik sam nie będzie chciał zagrać tego match upu to najprawdopodobniej nie uda się Ciebie tam dostawić. W obecnym systemie parowania armie uniwersalne, ewentualnie z jakimś małym focusem w jakąś stronę, sprawdzają się najlepiej. Nie przypadkowo na ETC większość z nas miała singlowe rozpy.
To jak Pany?
Stare czy nowe?
Stare czy nowe?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ale od kogo to zależy? Od nas?bigpasiak pisze:To jak Pany?
Stare czy nowe?
Cały Hannover czeka na decyzję mości Polaków?
wooow
Ja jestem za nowym, przynajmniej zobaczymy od razu jak ten doch wygląda na drużynówce.

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Czyli czym ja mam grać?
Młody?
Młody?

Kalafior bierze demony takie jak tam rozpisalismy wczesniej.
Rano Piotr dostaniesz wszystkie rozpy, troche jestem najebany teraz
, musze odczekać , pozdr 
Rano Piotr dostaniesz wszystkie rozpy, troche jestem najebany teraz
Widze, że ktos postanowił wejść na robienie rzeczy in Andrew's way! ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dobra , ja już sie pogubiłem, każdy niech wrzuca ostateczna wersje, rozumiem ze gramy na ten ichni draft, nie eurowy ?