No chyba że Piotr nie wysłał im jeszcze :p
Smiechu pisze:z tego co wiem Kalafior nie wie czym ma grać.
Młody pisze:Kalafior bierze demony takie jak tam rozpisalismy wczesniej.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
To jest nawet nie głupie. Szkoda że nia ma AB w polskim tłumaczeniu.Marys pisze:Jak oni będą po niemiecku do mnie gadać to nie dość, że do nich po polsku będę nakurwiał, to im jeszcze polską rozpiskę dam do czytania z fluffowym pierdzeniem (tak jak mnie wkręcił Pasiak w Poznaniu), żeby na bank się nie mogli połapać.
Co do spania, to jeśli jest opcja kimania w Gorzowie, to chętnie przyjadę wieczorem w piątek.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole