Co tam słuchacie obecnie? czy też ogólnie?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
tu mroczny gotyk i tu mroczny gotyk?Skavenblight pisze:Ja do robienia domków do Mordheim [do których mam dwie prawe ręce niestety] puszczałam sobie XIII. Stoleti.
Wyłączałam przy "Ten stary dum se rozpada".
"I fart in your general direction"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A Perfect Circle,Alice In Chains, Audioslave, Bathory,Blind Guardian, Black Stone Cherry, Children Of Bodom, Coma, Creed, Disturbed, Dream Theater, Evanescense, Frontside, Godsmack, Hunter, In Flames, Incubus, Katatonia, Killswitch Engage, Korn, Limp Bizkit, Linkin Park, METALLICA, Moonspell,Nirvana, Oomph!, P.O.D., Pain Of Salvation, Pantera, Papa Roach , Rage Against The MAchine, Rammstein, Red Hot CHili Peppers, Rhapsody, Samael, Silbermond, Soundgarden, Staind, SOAD, Therion, Tiamat, Trivium, T.S.A., Virgin Snatch, Within Temptetion. Narazie tyle mam zespołów na playliście, w większości całe dyskografie. Oczywiście z czasem ilość zespołów ulega zwiększeniu...
PrzychylamSykstus pisze:Każdy ma swój gust muzyczny....Nehan pisze:fascynujące.
same denne zespoły
swoją drogą dziwi trochę, że komuś się chciało tyle wypisywać.
EDIT:
to przychylam odnosilo sie do wypowiedzi Nehana.
na tej liscie jest pare zespołów, których lubię czasem posłuchać, co w rzaden sposób nie zmienia faktu, że są denne.
Za znanie i docenianie samej tej kapeli masz u mnie dużego plusa (są w Polsce totalnie nieznani).Sykstus pisze:Black Stone Cherry
Jak lubisz takie hardrockowo-midwestowe klimaty, spróbuj Brand New Sin.
I Pure Inc. polecam
JEŚLI ZAPOMNIAŁEŚ O BOGU... I NIE ODRÓŻNIASZ DOBRA OD ZŁA... ZOBACZYSZ. GNIEW! PIEKIEŁ!!!Sykstus pisze:Frontside (...) Virgin Snatch,
Sorry, nie mogłem się powstrzymac
Ogólnie fajnie wiedzieć, że popularność polskiego cięższego łojenia (specjalnie nie piszę "thrash" albo "metalcore", bo mnie zaraz zjedzą kindermetalowi aryjczycy pojęciowi) jest niezerowa.
Dopisałbym do tej listy parę rzeczy, które powinieneś poznać mając taki gust. Ale to jak wreszcie przeorganizuję listę w foobarze, to będę mógł tu wkleić nazwy zespołów
KWIAT MIŁOŚCI ROZKWITA W ŚWIETLE UCZUĆ I W NIM TEŻ USYCHA
(wybaczcie tę hermetyczną polewkę, trzeba trochę poznać Frontside i posłuchać tych kawałków żeby rozumieć śmieszność tych zdań)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
nowy behemoth, od 6 piosenki wyjebisty, do 6 sredni, ogolnie kult zajebisci na koncertach
Virgin Snatch, zajebioza, szczegolnie dobrze na koncertach
Frontside, zenujace teksty.. co bardzo mnie do nich zrazalo, ale rispekt za koncerty, sa na nich swietni
Rootwater, dla mnie dno, zarowno na koncertach jak i na plycie, w zasadzie tylko Hava Nagila jakos wpada w ucho... ale na żywo nawet to spieprzyli
Virgin Snatch, zajebioza, szczegolnie dobrze na koncertach
Frontside, zenujace teksty.. co bardzo mnie do nich zrazalo, ale rispekt za koncerty, sa na nich swietni
Rootwater, dla mnie dno, zarowno na koncertach jak i na plycie, w zasadzie tylko Hava Nagila jakos wpada w ucho... ale na żywo nawet to spieprzyli
Cephalic Carnage - Nowe odkrycie relapse
Beneath the Massacre - Tech Death metal z Canady zniszczenie
Devourmen - Cos dla fanow Grindu na swiatowym poziomie
all shall perish - Taki smiszny metalcore
Psyopus - Panowie nie znani w polse prawie wogle miazga mathcora z usa
Meshuggah - tego mam nadzeje nie musze opisywac
Parricide - Dobre bo z polskiej wsi ;]
Turbonegro - Nowy kult
Beneath the Massacre - Tech Death metal z Canady zniszczenie
Devourmen - Cos dla fanow Grindu na swiatowym poziomie
all shall perish - Taki smiszny metalcore
Psyopus - Panowie nie znani w polse prawie wogle miazga mathcora z usa
Meshuggah - tego mam nadzeje nie musze opisywac
Parricide - Dobre bo z polskiej wsi ;]
Turbonegro - Nowy kult
Skavenblight pisze:Niszcz sztuczne fiuty! 100% nienawiści!
Z polskiego hh to tylko Łona. Koleś jest mistrzem świata, tekstami zjada na śniadanie jedną trzecią polskich kapel rockowych i metalowych
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Popieram w całej rozciągłości.Tomash pisze:Z polskiego hh to tylko Łona. Koleś jest mistrzem świata, tekstami zjada na śniadanie jedną trzecią polskich kapel rockowych i metalowych
Btw. temat jest o muzyce. Jaką muzykę puszczali Wam na studniówkach? Tak pytam, bo mój wzrok właśnie padł na DVD ze studniówki, choć raz chciałabym to obejrzeć w całości
Mam na myśli - denną czy bardzo denną [disco polo]?
Dawało radę, nie było Disco Polo. Nawet się udawało zmusić didżeja do paru rockowych kawałków.