ETC WarmUp Part I - Hannover / Niemcy 11-12.02.2012
Re: ETC WarmUp Part I - Hannover / Niemcy 11-12.02.2012
Kto ma nawigację? Kupiłem nowy telefon i go jeszcze nie ogarniam...
Saturday:
9.15 Registration
9.45 Team captians last informations
1. Game 10.00 – 13.15
2. Game 13.45 – 17.00
3. Game 17.15 – 20.30
Sunday:
9.15 Open
4. Game 10.00 – 13.15
Vote best painted army 13.20 – 13.35
5. Game 13.45 – 17.00
Presentation ceremony 17.30
9.15 Registration
1. Game 10.00 – 13.15
2. Game 13.45 – 17.00
3. Game 17.15 – 20.30
Sunday:
9.15 Open
4. Game 10.00 – 13.15
Vote best painted army 13.20 – 13.35
5. Game 13.45 – 17.00
Presentation ceremony 17.30
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
A jak planujemy powrót?
Na raz to łapiemy wszystko po nocy czy nocujemy w gorzowie i w poniedziałek na spokojnie?
Na raz to łapiemy wszystko po nocy czy nocujemy w gorzowie i w poniedziałek na spokojnie?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Chyba lepiej na 2x,
A i prośba od kapitana: barwy narodowe brać !, dowolne białe/czerwone/biało-czerwone koszulki
A i prośba od kapitana: barwy narodowe brać !, dowolne białe/czerwone/biało-czerwone koszulki

Bez szans... Nie mam żadnych ciuchów w tych kolorach. Może gdybyś wcześniej to wymyślił...Młody pisze:A i prośba od kapitana: barwy narodowe brać !, dowolne białe/czerwone/biało-czerwone koszulki
Będę biegał w barwach Kohorty.
Zwykłej białej koszulki nie masz ?, nie kłam :p
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Można było w ogóle koszulki sobie zrobić

Ja tam planowałem zagrać w koszulce z Euro 2012 Poland & Ukraine

Słuchajcie jeszcze jest pomysł, żeby wydrukować zaproszenia na bazyliszka i im rozdawać w czasie bitew, może ktoś się skusi
Jakby nam dobrze poszło to czołowi gracze od nich z repy mogli by się pofatygować na bazyla

Ja tam planowałem zagrać w koszulce z Euro 2012 Poland & Ukraine

Słuchajcie jeszcze jest pomysł, żeby wydrukować zaproszenia na bazyliszka i im rozdawać w czasie bitew, może ktoś się skusi

Jakby nam dobrze poszło to czołowi gracze od nich z repy mogli by się pofatygować na bazyla

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Piotrze jak chcesz to mam w szafie strój Wielkiego Żółtego Ptaka, powinieneś się zmieścić!!!
Brać?
Brać?

qrwa - wiedziałem że miałem coś zaproponować w zeszłym tygodniu, ale wyleciało mi ze łba.
Koszulki.
Proponuje by każdy wzioł białą - a Piotr kupi sobie w Gorzowie, albo jeszcze ma 2 dni czasu na to :p
Co do powrotu - wrazie czego mam wolny poniedziałek, wiec oporu nie będę stawiał
Coś dla mnie i Pasiaka
Koszulki.
Proponuje by każdy wzioł białą - a Piotr kupi sobie w Gorzowie, albo jeszcze ma 2 dni czasu na to :p
Co do powrotu - wrazie czego mam wolny poniedziałek, wiec oporu nie będę stawiał

Piotr pisze: Vote best painted army 13.20 – 13.35
Coś dla mnie i Pasiaka

A , jakby ktoś miał w planach kupować euro na wyjazd to może sie ze mną dogadac, mam konto walutowe, wiec na miejscu wyjme hajs bez straty na wymianie, po 4,2 wam sprzedam więc sporo zaoszczedzicie 

Z tymi koszulkami promującymi EURO 2012 to jest całkiem fajny pomysł. Jeśli macie możliwość coś takiego zorganizować to na Waszym miejscu bym tak zrobił. Zawsze to fajny wkład w promocję turnieju w Polsce i do tego będziecie efekciarsko się prezentować. W sklepach Inter Sport są koszulki z logo Euro 2012 i z tego co kojarzę nie są jakieś mega drogie.
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
No aj taką mam, są do kupienia i w housie i w reserved.
Moja jest szara, ma te dwa tulipanki w polską i ukraińską flagę, IMO to fajny pomysł
Jak chcecie załatwiać koszulki na szybko to zawsze mogę do znajomej firmy zadzwonić, to tylko 8 sztuk, więc jest szansa że by na jutro zdążyli, ale to się muszą wszyscy zadeklarować.
Moja jest szara, ma te dwa tulipanki w polską i ukraińską flagę, IMO to fajny pomysł

Jak chcecie załatwiać koszulki na szybko to zawsze mogę do znajomej firmy zadzwonić, to tylko 8 sztuk, więc jest szansa że by na jutro zdążyli, ale to się muszą wszyscy zadeklarować.