Oferta pracy

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Oferta pracy

Post autor: Barbarossa »

Nie wiedziałem, na jakie podforum to wrzucić. Taka mała innowacja z mojej strony.

Więc - szukam kogoś, kto miałby ochotę załapać się na dobry i rozwojowy etat w branży HR. W Warszawie. Praca w fajnym zespole z ciekawymi ludźmi, rodzinna atmosfera i spora doza luzu. Parametry wstępne owego ktosia:

- Studia skończone albo ostatni rok
- Perfect English
- Perfekcyjny polski (nie honoruję papierów na dysleksję, dysgrafię itp.)
- Excel i generalnie dobrze rozkminiony komputer
- Inteligencja zwykła i emocjonalna
- Pozytywne podejście do życia, poczucie humoru i zadaniowe podejście do pracy
- Umiejętność przekonania mnie co do powyższych swoich zalet. Opierając się na smutnych doświadczeniach zaznaczam, że jeśli masz na spotkaniu puszczać teksty typu "Eeee... yyy... Nie byłem przygotowany na rozmowę po angielsku" albo "A co to jest formuła? Przecież Excel to taka wielka tabela?" - oszczędź sobie i mnie czasu.

Tylko tyle i - jak się okazuje - aż tyle.

Osoby zainteresowane proszę o PMkę, najchętniej z opisem tego co już zrobiły/potrafią zrobić i zademonstrować w temacie angielskiego i komputera. Ma być krótko, ale konkretnie. Mówiąc wprost: mile widziana jest oferta, w której ktoś napisze: Mam Certificate of proficiency na B+ i potrafię napisać makro, które narysuje 100 wykresów z długiej tabeli z danymi, a potem zmieni w nich czcionkę na wingdings i kolorki słupków na różowe. Tak, można się posługiwać przy tym macro recorderem. Tyle wystarczy. Wszystkie umiejętności wymienione w PMce trzeba będzie udowodnić na poziomie praktycznym.

Na tym etapie niemile jest widziana oferta, w której znajdą się wielostronicowe opisy poświęcone stopniom uzyskanym z pracy magisterskiej, odbytym praktykom i innym osiągnięciom hobbystycznym. Tzn. bardzo fajnie i gratuluję, ale szukam trzech bardzo konkretnych umiejętności + ogólnej błyskotliwości.

Absolutnie nic nie obiecuję, ale jeśli trafi się fajna oferta, która mnie przekona - na pewno odpowiem.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

za ile? ;) :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Ja na zarobki nie narzekam. Ale negocjacje w tej sprawie nie ze mną, ja tylko rekomenduję ew. kandydatów.

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Praca ograniczona tylko do Warszawy?

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

No niestety, zdalna opcja odpada.

ODPOWIEDZ