lizaki na euro side tournament
Moderator: Ziemko
lizaki na euro side tournament
slann 2 generacji,
standardowe przedmioty,
warbanner.
biegacz z dwurakiem
saurus na cold onie,
SoM, GN, sotek
caddy
4 kroxy
3 kroxy
5 kawalerii z huanchi totemem
4 terki
3x10 skinków
3 salki
9 kości to może mało dla slanna, ale parę pocisków rzuci,
i może biegacza posyłać na polowanie jedynką z shadowa.
skinków mało, wiecej sie nie da, ale starczy do screenowania najważniejszych oddziałów.
narazie jeden test, 20:0 z malalem grającym HE z magiem z książką na orle. gdyby wylosował pitkę byłoby ciepło, ale na to nic się nie da poradzić.
tak ogólnie to co o tym sądzicie?
standardowe przedmioty,
warbanner.
biegacz z dwurakiem
saurus na cold onie,
SoM, GN, sotek
caddy
4 kroxy
3 kroxy
5 kawalerii z huanchi totemem
4 terki
3x10 skinków
3 salki
9 kości to może mało dla slanna, ale parę pocisków rzuci,
i może biegacza posyłać na polowanie jedynką z shadowa.
skinków mało, wiecej sie nie da, ale starczy do screenowania najważniejszych oddziałów.
narazie jeden test, 20:0 z malalem grającym HE z magiem z książką na orle. gdyby wylosował pitkę byłoby ciepło, ale na to nic się nie da poradzić.
tak ogólnie to co o tym sądzicie?
Euro jest na 2,250... a masz czterech herosów, przy czym slann przecież zjada dodatkowy slot... ja bym ściągnął biegacza, a gościowi na cold onie dał 4+ ward na siłę 5 i więcej... potrafi przy wsparciu kawy skutecznie przytrzymać smoki etc... za pkt. z biegacza dodaj kroxa, kawalerzystę i terka;)
Rozpa spoko, ale zgadzam się z pająkiem też ściagnął bym biegacza. 1 saurus veteran wystarczy i wersja na cold onie jest wg mnie dobra. Save na 4+ musi być i jak bym mimo wszystko dał quetzla a nie soteka. A za pkt z biegacza może skink shaman 2lvl.
Quetzl albo Mark of the Old Ones na gostku na Cold Onie... a na Skinku drugi poziom tylko w sacred host of quetzl... a że tam będzie i tak tylko 9 PD do wykorzystania na turę, to drugi poziom na skinku w zasadzie nic nie da... bo wszystko zużywać będzie slann...
cholera, zupelnie zapomniałem że nie mogę wrzucić 3 herosow i slanna:
biegacza wolalbym miec, z popychaczka z shadowa dziala calkiem fajnie.
jak sie nad tym dobrze zastanowic, to ten caddy jest niepotrzebny, mozna wywalic diadem ze slanna, i wrzucic mu jednego scrolla.
i wtedy wchodzi dodatkowy krox i terradon, tak jak napisał Pająk.
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
biegacza wolalbym miec, z popychaczka z shadowa dziala calkiem fajnie.
jak sie nad tym dobrze zastanowic, to ten caddy jest niepotrzebny, mozna wywalic diadem ze slanna, i wrzucic mu jednego scrolla.
i wtedy wchodzi dodatkowy krox i terradon, tak jak napisał Pająk.
Diadem na pewno musi zostać. Nie zapominaj, że możesz zawsze zachować kostki do dispella. Cadiego lepiej zamienić na salki, nie zauważyłem, że jest tak mało skinków, z tym też trzebabybyło coś zrobić, jakbyś wcisnął tam jeszcze 1-2 oddziały to by było super (może kosztem biegacza??)
]:-> ta jasne powiedz to Dzikowi ktory ma czasem 200 skinkow na stolePocisk pisze:Nie można mieć więcej niż 3 takie same cory
a rozpa spoko taka uniwersalna
slann rara zjada wiec tylko jedne salki moga bycJaro pisze:Cadiego lepiej zamienić na salki, nie zauważyłem, że jest tak mało skinków, z tym też trzebabybyło coś zrobić, jakbyś wcisnął tam jeszcze 1-2 oddziały to by było super (może kosztem biegacza??)
pare uwag nie mozesz miec tylu herosow
daj zamiast tego kolesia na cold onie skinki
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
na tym konkretnym turnieju nie można mieć wiecej niż trzech takich samych corów. zwykle skinków biorę 50-60.
nie można też uzywać wiecej niz 9 kostek do powera, co oznacza ze za wiele dispela nie potrzebuje.
mogę też w sumie ze scrolli zrezygnowac tak jak robi to crus.
nie można też uzywać wiecej niz 9 kostek do powera, co oznacza ze za wiele dispela nie potrzebuje.
na tym konkretnym turnieju nie można mieć wiecej niż trzech takich samych corów. zwykle skinków biorę 50-60.
to co za przeczitowany turniej kurde jak lizardy tak obciac mozna kurde mendy jedne
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia