Nalezy sie flaszencja

12 razem...Cauliflower pisze:Tam jest raptem 8 teamów tak?
Donekudłaty pisze:Nie ogarnąłem dwóch rzeczy:
-templetów i miarki,
Donekudłaty pisze:Warto wziąć jak ktoś ma FAQ ETC,
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Słabo znasz Pasiaka. Stawiam diamenty przeciw orzechom, że miał te karteczki spakowane, nim o tym pomyślałeś...Cauliflower pisze:Pasiak, ktoś z Was ma te śmieszne karteczki do paringów
Jak możecie to je weźcie, nie sądzę, aby Niemcy to przygotowali, a to lepsze niż kreślenie na kartkach.
Piotr pisze:Słabo znasz Pasiaka. Stawiam diamenty przeciw orzechom, że miał te karteczki spakowane, nim o tym pomyślałeś...Cauliflower pisze:Pasiak, ktoś z Was ma te śmieszne karteczki do paringów
Jak możecie to je weźcie, nie sądzę, aby Niemcy to przygotowali, a to lepsze niż kreślenie na kartkach.![]()
Jestem też przekonany, że spakował również masę rzeczy, o których jeszcze nie pomyślałeś...
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
nieźle się zaczęło@MARYŚ :Ekipa breslau-posen dojechala na miejsce. Mandat w pysk 100 pln i 4 pkt. Mialo byc 450pln i 8 pkt. Ale dobra gatka to pol dniowki.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
450-100=350=pol dniowkiDmtrij pisze:nieźle się zaczęło@MARYŚ :Ekipa breslau-posen dojechala na miejsce. Mandat w pysk 100 pln i 4 pkt. Mialo byc 450pln i 8 pkt. Ale dobra gatka to pol dniowki.