Bądź konsekwentny. Pisz wzioćGremlin pisze:no wzioł, bo wymienia się na wziąć, czego sie czepiasz?

Bądź konsekwentny. Pisz wzioćGremlin pisze:no wzioł, bo wymienia się na wziąć, czego sie czepiasz?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
okej, prawie niezniszczalnymGrolshek pisze:Niemagiczna dodajcie bo znowu się bajki będą tworzyć o niezniszczalnym potworze...
Jest na to proste rozwiązanie. Potraktować go jak eteryka i wrzucić ograniczenie 0-3 eteryki dla Chadecji.muchozol pisze:okej, prawie niezniszczalnym :wink:Grolshek pisze:Niemagiczna dodajcie bo znowu się bajki będą tworzyć o niezniszczalnym potworze...
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
właśnie! bo znów ktoś podczas turnieju wyskoczy z tekstem "a na forum było napisane, że kowadło jest niezniszczalne"muchozol pisze:okej, prawie niezniszczalnymGrolshek pisze:Niemagiczna dodajcie bo znowu się bajki będą tworzyć o niezniszczalnym potworze...
Gasior pisze: najlepszy tekst opisujacy rowniez bardzo przyjemna bitwe z Dimitrim i Tomkiem powiedział fisch - "czułem się jakbym grał w warhammera a oni w 40k. Ja na nich z łukiem i mieczem a oni z bolterów i jakiś dział"