Troche inne krasie - JochnyWalker
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Brushlicker
- Falubaz
Troche inne krasie - JochnyWalker
Witam, na forum jestem od niedawna, maluje trochę dłużej. Lubię Wh40/30k (Space Wolves) , Mordheim (Reikland w malowaniu Ostermarku) i Imperium WFB w tymże samym schemacie. Pomyślałem, że warto będzie pokazac jak się rozwija moja armijka. W założeniu malowanie fajnie by było TT , ale jak jest faktycznie ocenicie sami
Wizualnie ,moim pomysłem jest, aby kolorowi imperialiści kontrastowali z podstawkami przedstawiającymi Miasto Potępionych/ południowe rubieże prowincji, przy granicy z Sylvanią.
Na pierwszy ogień model testowy moich KO- Abomination's Bane. Jest to stowarzyszenie zrzeszające drobną szlachtę , zaprzysiężone przed władcą prowincji, mające na celu chronę południowych rubieży i okazjonalne rajdy na wąpierze i ich podgniłe sługi:
Teraz kapitan do Mordki, podejrzewam że w WFB podejmię się tej samej funkcji:
Niestety, pani fotografia nie okazała się dla niego łaskawa
Teraz Duelliści w Mordheim służacy jako championi , a w WFB prawdopodobnie jako sierżanci w state'ach:
No i na koniec troszkę seregowych- milicjant (w mordheim młodzik) i kusznik (w Mordheim marksmen), na ten poziom chciałbym pomalowac resztę armii
PS; wiem, mould line na KO
Wizualnie ,moim pomysłem jest, aby kolorowi imperialiści kontrastowali z podstawkami przedstawiającymi Miasto Potępionych/ południowe rubieże prowincji, przy granicy z Sylvanią.
Na pierwszy ogień model testowy moich KO- Abomination's Bane. Jest to stowarzyszenie zrzeszające drobną szlachtę , zaprzysiężone przed władcą prowincji, mające na celu chronę południowych rubieży i okazjonalne rajdy na wąpierze i ich podgniłe sługi:
Teraz kapitan do Mordki, podejrzewam że w WFB podejmię się tej samej funkcji:
Niestety, pani fotografia nie okazała się dla niego łaskawa
Teraz Duelliści w Mordheim służacy jako championi , a w WFB prawdopodobnie jako sierżanci w state'ach:
No i na koniec troszkę seregowych- milicjant (w mordheim młodzik) i kusznik (w Mordheim marksmen), na ten poziom chciałbym pomalowac resztę armii
PS; wiem, mould line na KO
Ostatnio zmieniony 15 lip 2013, o 12:57 przez Brushlicker, łącznie zmieniany 1 raz.
Trudno cokolwiek powiedzieć bo zdjęcia są słabe. Malowanie wydaje się być w porządku. Taki Table top.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- Stormtrooper
- "Nie jestem powergamerem"
Popraw konia, jest za ciemny, ogólnie malowanie schludne i niczego sobie, ale figurkom brakuje oczu
podpis był nieregulaminowy
- Brushlicker
- Falubaz
- Brushlicker
- Falubaz
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Strasznie rzuca się w oczy linia podziału na nogach rycerza, i krawędzie pancerza mogłeś zrobić trochę staranniej tym srebnym, ale nie jest źle;]
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Odnośnie fotografowania. Kup lustrzankę i obiektywy do fotografowania małych rzeczy. Koszt to 4k zł
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- Brushlicker
- Falubaz
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
A to spoko w takim razie;) A próbowałeś na mithril silver czarny wash? Czasem nie potrzeba liningu;p
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
- Brushlicker
- Falubaz
- Silesian_Heretic
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Malowanie solidne, poczytaj tutki i ucz się na kazdym kolejnym modelu a armia bedzie coraz lepsza. W ogóle lubie takie sklimacone pomysły na budowę armii, sam mam taką więc będę do Cię zaglądać
- Brushlicker
- Falubaz
- Brushlicker
- Falubaz
- Brushlicker
- Falubaz