Kefas Reaktywacja! Po prawie 11 latach powracam do dziergania figsów :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Kefasoteka [09.02.2012 Cult of Ulric]
Obrzydliwie genialne! Super praca, wyglądają tak jak wyglądać powinni. BSB ta głowa to taka wilkołakowata trochę ;] Pomyśl nad odlewami za kasę tego wszystkiego bo sądzę, że sporo osób by się pokusiło na zakup.
Swoją drogą to jakie to są figurki - trochę teutogenów przypominają hmmm...
Swoją drogą to jakie to są figurki - trochę teutogenów przypominają hmmm...
....
geniusz zbrodni tylko czemu tak wolno..

geniusz zbrodni tylko czemu tak wolno..

- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Jak zwykle świetne konwersje, modele zapowiadają się naprawdę klimatycznie 

Żona okJak będziesz miał żonę, pracę i nałogi to się dowiesz...Czopek pisze:....
...tylko czemu tak wolno..![]()
![]()
Praca ok
nałogi ? palac mozna malowac tak samo jak pijesz piwo

^Karpiu^ pisze:Żona okJak będziesz miał żonę, pracę i nałogi to się dowiesz...Czopek pisze:....
...tylko czemu tak wolno..![]()
![]()
Praca ok
nałogi ? palac mozna malowac tak samo jak pijesz piwopozatym wfb samo w sobie jest nalogiem
Może mówiąc o nałogach miał na myśli nie jedno dwa piwka a 10-15? I weź wtedy maluj

No wtedy to faktycznie wyczynVraith pisze: Może mówiąc o nałogach miał na myśli nie jedno dwa piwka a 10-15? I weź wtedy maluj

- The WariaX
- Falubaz
On będzie miał ręce tak jak oryginał modelu tego bohatera? Jak tak to trochę jak mutant będzie wyglądałwru pisze:WTF! Logan Grimnar siedzę na koniu

W ogóle te postacie termosów pod względem fizjonomii wyglądają dla mnie dziwacznie.

Zapraszam do mojej galerii

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
uśmiałem się po pachywru pisze:WTF! Logan Grimnar siedzę na koniu

Ręce jak widać na fotkach (albo i nie) nie są/będą (bo jeszcze nieskończone) od GL. Ręka z młotkiem jest z Lorda Chaosu.The WariaX pisze:On będzie miał ręce tak jak oryginał modelu tego bohatera? Jak tak to trochę jak mutant będzie wyglądałW ogóle te postacie termosów pod względem fizjonomii wyglądają dla mnie dziwacznie.
Sam GL jako figurka wygląda nieproporcjonalnie i ma głowę tam gdzie dupę...

Z czterdziestki to tylko góra Logana Grimnara, i dwie połówki, od czempiona i sztandarowego.
Konie? Konie rycerzyków z VC blood Knights. Koń GMT na koniu Archaona
koń BSB natomiast to koń Lorda Choasu
Zero koni z imperium aczkolwiek jest kilka które mi się podobają i zostaną użyte.
Czekam na update booka, może pojawią się jakieś godne wierzchowce dla moich rycerzy.
Konie? Konie rycerzyków z VC blood Knights. Koń GMT na koniu Archaona

Czekam na update booka, może pojawią się jakieś godne wierzchowce dla moich rycerzy.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
O to toSlayer pisze:burżuazja

Z imerialnych wierzchowców podobają mi się konie Kurta, Ludwiga i Mariusa. Rumak Valtena też jest fajny ale z niego zrobie pegazistę o ile ten model ukaże się w fineście bo nie chce mi się bawić z metalem.
Konie knightów chaosu są bardzo fajne ale dużo z nimi roboty bo plastiku też nie lubię ale jest lepszy do konwertowania niż metal czy w pewnych wyjątkach finecost.
up z dziś, 18 Warriors of Ulric (wip)

Do you like them?
Taka wolna sugestia (a już bardziej czepianie się, bo wszystko cacy)
Tarcze drewniane skladane raczej były z kilku desek, nie z "jednego drzewa". Mam na myśli, ze u Ciebie z GS'u powstało coś w rodzaju jednolitej tarczy- taki efekt w rzeczywistości byłby ciężki do osiągnięcia, wojacy musielby korzystać z sekwoji chyba
Tak na potwierdzenie link: tarcza
(wydatne bruzdy, etc są spoko, mi bardziej chodzi o to, że pojedyńcze deski albo są niewidoczne z powodu zdjęć, albo ich nie wziąłeś pod uwagę przy lepieniu)
Tarcze drewniane skladane raczej były z kilku desek, nie z "jednego drzewa". Mam na myśli, ze u Ciebie z GS'u powstało coś w rodzaju jednolitej tarczy- taki efekt w rzeczywistości byłby ciężki do osiągnięcia, wojacy musielby korzystać z sekwoji chyba

Tak na potwierdzenie link: tarcza
(wydatne bruzdy, etc są spoko, mi bardziej chodzi o to, że pojedyńcze deski albo są niewidoczne z powodu zdjęć, albo ich nie wziąłeś pod uwagę przy lepieniu)