Haj Elfy - zalazek armi
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Haj Elfy - zalazek armi
Mangusta? Champion Ell... coś tam naprawdę mi się podoba i pokazuje, że HE nie musi być pomalowany cukierkowo...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Absolutny brak pedalstwa . Wszystko mi się bardzo podoba, poza gemami - spróbuj chociaż na jednym figsie wyjść od granatowego, a jasnoniebieski daj tylko na małym fragmencie gema, rozjaśniaj do białego, myślę, że efekt może być lepszy. Poza gemami wszystko jest ekstra - imho jeden z najlepszych schematów kolorystycznych dla tej armii i ekstra malowanie.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2012, o 23:32 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 1 raz.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Jest bardzo fajny, ale gemy (choć dobrze kontrastują) są za jasne. Wyglądają jak wyblakłe, nie ma ją głębi.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Świetna kolorystyka
gemy trochę odstają od reszty malowania tzn nie są złe bo są cieniowane itd.- tylko chyba lepiej by wyglądały ciemniejsze np. granatowe u góry do niebieskiego na dole. Ale to moje subiektywne zdanie. Poza tym fotka może je zniekształcać i w realu to może wyglądać całkiem fajnie. Bardzo fajne prace. Czekam na następne.
Przyszla i pora na konwersje(konwulsje). Konwersja to duza za duzo powiedziane, ale mysle ze najgorzej nie wyszedl. Nie podoba mi sie to co popelnilem z 'czyms' pod samym magiem. Ale jest jak jest.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 11 lip 2013, o 17:12 przez Kallessin, łącznie zmieniany 2 razy.
- Naviedzony
Bardzo fajnie! Ten rozbryzg pod magiem rzeczywiście nie trzyma poziomu modelu, za to reszta super!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dokładnie tak, +1.Naviedzony pisze:Bardzo fajnie! Ten rozbryzg pod magiem rzeczywiście nie trzyma poziomu modelu, za to reszta super!
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dla mnie są świetni - dzięki świetnej kolorystyce jest to jedna z niewielu armii HE, która mi pasuje. Jedyna rzecz, którą bym poprawił, to gemy - wyszły dosyć blado, POZOSTAŁE RZECZY SUPCIO .
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Ciemne zdjęcia, nie widać dobrze modeli, a szkoda, bo wydają się być pomalowane porządnie. Wrzuć lepsze zdjęcia
- Naviedzony
Ni jestem fanem zielonego na HE, ale wyszedł soczyście.