Ja tam bym nie chcial miec naszego Kreciny czy innych lesnych dziadow na turniejuPrzemcio pisze:Rząd powinien sponsorować reprezentacje WFB przynajmniej ma wyniki w przeciwieństwie do szmaciarzy grających w nożną![]()
![]()

Ja tam bym nie chcial miec naszego Kreciny czy innych lesnych dziadow na turniejuPrzemcio pisze:Rząd powinien sponsorować reprezentacje WFB przynajmniej ma wyniki w przeciwieństwie do szmaciarzy grających w nożną![]()
![]()
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Faktycznie, pojawiły się takie zarzuty. Odnośnie Szmai i Pasiaka. Były to jednak odosobnione przypadki. Pasiak robił, co mógł - dograł chyba wszystkie gry. A Szmaja grał armią zupełnie dla niego nową, trudno się dziwić, że kminił powoli.Kołata pisze:Czytam se to forum niemieckie i sporo tekstów o stallowaniu Polaków. No to jak było?
Lokalny ? Czy "master" ?runepriest pisze:Sry ja pocisnalem w USADodatkowo:
Karlee pocisną w Estonii
4 Karabiny pocisną na Litwie
Ja zaś wygrałem na Łotwie.
ekspansja polskich graczy wfb.
![]()
Gratkimam nadzieje ze Pasiak ogarnal i nie wygrywal wszystkiego 20-0
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Już wyspany, wiec czas na moją relacyjke:Smiechu pisze:Warszawa dojechala.
Z glowy na szybko bo chce mi sie spac, wiec podam tylko moje slabe wyniki:
1. WoCh 10:10
2. Liz 3:18
3. DoCh 20:0
4. DoCh 3:17
5. DoCh 7:13
Dokladniejsza relacja dlaczego takie wyniki wypisze jak sie wyspie.
Dobranoc
succesful troll is succesful.Dmtrij pisze:jak im nie pójdzie (telefoniczne info) to spadną na jakies 5-6 miejsce. Jeżeli zaliczą dobry wynik top 3 w zasięgu. Matematyczne szanse na pierwsze miejsce
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole