II Liga wrocławska

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Re: II Liga wrocławska

Post autor: Dymitr »

:*
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Thomas
Falubaz

Post autor: Thomas »

opisać wałka by wypadało :evil:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

No opisac opisac ^ ^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

którego?
Zagraliśmy mega luźną bitwę, oszukując się nawzajem. TO był taki festiwal. Co więcej, pozwalaliśmy sobie nawzajem na taki małe zmiany:) od pierwszej tury wynik był raczej jasny. A jak chciałeś to zobaczyć, trzeba było się umówić i przyjść kibicować:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Golonka pisze:Gratulacje dla Dymitra. 20 : 0 dla niego. Jednak za kare za ochydnego wałka ma sobie zmienić ksywkę na "Grubszy Morrok"
jak już to "ohydnego", ale wałki to Twoja domena (w szczególności ruchy i reformy a'la Dzik, z resztą armia ta sama)

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

a ja wiem :P

jaki wał :lol2:

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Ohydny był to wałek. Bo rozumiem jak mnie ktoś zwałuje na wymaganym cascie i tak dalej. No ale żeby tak oszukańczo wiwerne zabić! Dlatego też według naszej umowy, jeżeli Dymitr chce zachować twarz musi sobie zmienić nicka na już wyżej wspomnianego "Grubszego Morroka" Co do bitwy. To owszem była mega luźna. Kiedy moja kmina zawiodła (Savage nie przepchnęli Wybrańców) już było po grze. Co nie zmieniło faktu, że moc trolla się we mnie odezwała i ubaw był nieziemski. :D

P.S. Morrok takimi postami możesz raczyć kogokolwiek i gdziekolwiek. Ale weź spierdalaj. Jak powiedziałem na Turnieju. We are not cool anymore. A jak nie wiesz co to znaczy to oglądnij sobie Pulp Fiction. Co do manewrów to raczej sam siebie ośmieszasz powyższym postem. EOT.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

dajcie Panowie spokój :roll:

ps.: :lol2:

Awatar użytkownika
uadzia
Wałkarz

Post autor: uadzia »

marys zle punkty policzylismy, znaczy khumek namieszal ;p

jeszcze raz na spokojnie policzylem i wedlug mnie wychodzi 15:5 dla ciebie a nie 16.
przezylo mi 764pkt, czyli zdobyles 1861pkt; ja zdobylem lekko ponad tysiaka i wychodzi mniej niz 900pkt roznicy

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Spoko
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
uadzia
Wałkarz

Post autor: uadzia »

btw dzieki za gre :D
znow sie pare rzeczy nauczylem odnosnie 8-mej edycji 8)

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

uadzia pisze:marys zle punkty policzylismy, znaczy khumek namieszal ;p
jak zwykle mieszasz... i przestawiasz niezamierzenie cal dalej te figurki :P

było mowa że na stole zostało 700pkt. + bonusy dla Marysia... więc wyszło tak czy inaczej to że doliczasz tam jakieś za szemrane pkt. to nie moja wina :wink:

Khumek vs Mariek 20 / 0 8)

Dzięki za grę... jak zwykle prze genialnej atmosferze :D

Awatar użytkownika
Toczek
Chuck Norris

Post autor: Toczek »

wyniki!!!!

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

1. Golon vs Dymitr 0:20
2. Kumek vs Maciom 20:0
3. Maryś vs Uadzia 15:5
4. Kocitz vs Kuyash 15:5
5. Pluto vs Marcins 8:8
6. Wojtuś vs Sobieś 15:5
7. Zell vs Orkus 10:10
8. Karolina vs Wilczy 5:15
9. Toczek s Bałagan 19:1
10. Szarańczak BYE

coś się nie zgadza? jak tak to macie do dziś czas na korekty
Ostatnio zmieniony 15 lut 2012, o 15:43 przez Dymitr, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Ciekaw jestem jak się skończy bitwa Kumek vs Dymitr

No i coś dużo nierozegranych bitew teraz było, pytanie do orgów czy nie wzięliby pod uwagę opcji z rozgrywaniem bitew w przedziale czasowym dwóch tygodni.

PS. Golona musiał sobie ulżyć po tegorocznych Walentynkach ;) Bądźmy wyrozumiali

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

Morrok pisze:Ciekaw jestem jak się skończy bitwa Kumek vs Dymitr
nie ma 5 tury :P

ale fakt jestem sam ciekaw co by było, graliśmy raz podobnymi rozpiskami, co prawda 20 dla Dymitra ale odechciało mi się gry jak dostał dwa wardy na 3+ w pierwszej turze do tego, nie owocny despel :roll:

życie, może zagramy for fun :)
Morrok pisze:No i coś dużo nierozegranych bitew teraz było, pytanie do orgów czy nie wzięliby pod uwagę opcji z rozgrywaniem bitew w przedziale czasowym dwóch tygodni.

granie ligi przez 8 tygodni jest jak mało ciekawym pomysłem... za długo by to się ciągnęło :?

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Khuman pisze:
Morrok pisze:Ciekaw jestem jak się skończy bitwa Kumek vs Dymitr
nie ma 5 tury :P

ale fakt jestem sam ciekaw co by było, graliśmy raz podobnymi rozpiskami, co prawda 20 dla Dymitra ale odechciało mi się gry jak dostał dwa wardy na 3+ w pierwszej turze do tego, nie owocny despel :roll:

życie, może zagramy for fun :)
Morrok pisze:No i coś dużo nierozegranych bitew teraz było, pytanie do orgów czy nie wzięliby pod uwagę opcji z rozgrywaniem bitew w przedziale czasowym dwóch tygodni.

granie ligi przez 8 tygodni jest jak mało ciekawym pomysłem... za długo by to się ciągnęło :?
No właśnie dlatego, ze tej bitwy nie bedzie jestem ciekaw ;) Chociaz tez nie spojrzalem ze to juz koniec.

Co do wydluzenia czasu na rozegranie bitwy to taka luzna propozycja- juz wczesniej sie przewijaly podobne, pomyslalem, ze warto napomknac

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

tak propozycje się pojawiały, ale zostały odrzucone, tak długi okres rozgrywania nie jest potrzebny, tak na prawdę więcej ludzi i tak rozgrywa tuż przed zakończeniem terminu... to bardziej chodzi o to że są dwa dni które można grać tak po 18, no na siłę można znaleźć trzy jak się popatrzy w grafik Barda i boltera :P

a to jest o tyle wygodniejsze bo:

obaj gracze muszą się ruszyć i mają mniej więcej tą samą drogę do przebycia bo te dwa ośrodki są w centrum, a nie każdy ma blat " in the house ", albo do niego jest " daleko ", po drugie jeśli zgodził się na ligę to nie wakacje, i trzeba znaleźć ten wolny dzień, a restrykcje nie są aż takie duże za nie rozegranie bitwy

czas bitwy jest " nie ograniczony " :wink:

można nadużywać środków i wyrazów, cechujących mocne zaangażowanie emocjonalne w grę, bo " będę grał w grę " :P

Awatar użytkownika
Kocitzz
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kocitzz »

Dmtrij pisze:1. Golon vs Dymitr 0:20
2. Kumek vs Maciom 20:0
3. Maryś vs Uadzia 15:5
4. Kocitz vs Kuyash 8:8
5. Pluto vs Marcins 8:8
6. Wojtuś vs Sobieś 8:8
7. Zell vs Orkus 10:10
8. Karolina vs Wilczy 5:15
9. Toczek s Bałagan 19:1
10. Szarańczak BYE

coś się nie zgadza? jak tak to macie do dziś czas na korekty
Dymitr Kuyash poddał bitwę, fakt, że nikt nie rzucił wyników na czas, ale myślałem że skoro już poddaje bitwe pisząc o tym w pmce to wspomniał o tym równocześnie na forum ... Jak chcesz to weź pod uwagę tę zmianę wyniku :wink:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

WYNIKI
1. Dymitr 168
2. Kumek 65
3. Maryś 54
4. Golon 53
5. Kocitz 52
6. Wojtuś 45
7. Pluto 44
8. Uadzia 43
9. Kuyash 42
10. Marcins 40
11. Maciom 38
12. Sobieś 35
13. Toczek 34
14. Orcus 34
15. Wilczy 33
16. Zell 30
17. Karolina 30
18. Szarańczak 25
19. Bałagan 11
Ostatnio zmieniony 15 lut 2012, o 18:08 przez Dymitr, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ