Serwus.
Hm 79 pts za jeden model (ofcorz na wypasie), kozackie statsy (Mv, S, W, A)
Co sądzicie o DO ?
Dragon Ogres.
Moderator: Dibo
Dragon Ogres.
Wstąp do Karczmy pod ZademTroll'a
No brak marka undivided boli ;-/
Albo żeby może nie panikowały - to by było dżii
Albo żeby może nie panikowały - to by było dżii
ja tam wole z ich cene 2x3 krówki z greatami wystawić chociaż trzeba będzie pare punktów uciąć:) a na male to wystawiam 2x3 mino khorna lub 2x4 mino khorna i jest bomba:Da cenowo to 1dna 4-ka minosków + 1 furia więcej= cena 3 dragon ogrów a co 16 atakow s6 to nie 9 ataków s7;p
Jest ogromna przepaść między siłą 6 a 7.
Dlaczego DO maja się nie sprawdzić na VC ? Dobry Ws i S i Mv jak BK, więc co jest halo ?
Dlaczego DO maja się nie sprawdzić na VC ? Dobry Ws i S i Mv jak BK, więc co jest halo ?
Ja DO nie używam na wampiry, bo owszem, mają niezłe statsy, ale niską inicjatywę... jeśli nie zaszarżują, to byle swołocz pierwsza zaatakuje, i może im trochę zaszkodzić... już kiedyś mi wycięły ghoulami całą trójeczkę... i 237 pkt w plecy... za tyle wolę na wampiry wystawić 20 wypasionych maruderów i 5 psów
a ja ostatnio jak gram to staram sie ich mozliwie trzymac daleko od wszystkiego co moze ich spanikowac, najlepiej miec niedaleko lorda i powinno byc ok, na >2k uzywam 2*3 i tylko raz plulem sobie w brode a gralem wtedy z ............ wampirami.......... cala reszta armii lacznie z breta i imperium sie ich boi chociaz imperium sie do tego nie przyznaje ale fajowsko sie rokreca czolgi