Witam
Czy mógłby ktoś podać jakaś dobrą stronkę albo link z którego mógłbym ściągnąć szczegółową historię młotka? (w tym norski, arabi)
Dziękuje
Historia świata Warhammera
http://www.lexicanum.com/@Cichy pisze:Witam
Czy mógłby ktoś podać jakaś dobrą stronkę albo link z którego mógłbym ściągnąć szczegółową historię młotka? (w tym norski, arabi)
Dziękuje
Lexicanum akurat pod tym względem zawodzi. Są tam wprawdzie szczegółowe informacje o każdej z tych krain, jednak historii jako takiej tam nie znajdziesz (no, może oprócz Imperium). Sam kiedyś szukałem czegoś więcej o Arabii, Nipponie i innych takich dziwadłach, ale dotychczas nic nie znalazłem.
Prawdziwy krasnolud gardzi słonecznikiem.
- Infernal Puppet
- Masakrator
I raczej nie znajdziesz, bo po prostu za wiele informacji o tym nie ma. Są co prawda fanowskie army booki do tych krain, ale fluff ( w przeciwieństwie do zasada zazwyczaj ) jest tam raczej średniej jakości IMHO.Sam kiedyś szukałem czegoś więcej o Arabii, Nipponie i innych takich dziwadłach, ale dotychczas nic nie znalazłem.
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

Nie ma nic takiego. Lexicanum trochę zebrało ale poza tym nic lepszego nie znajdziesz. A już na pewno nic zbiorczego i szczegółowego.@Cichy pisze:Witam
Dziękuje