Historia świata Warhammera

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
@Cichy
Mudżahedin

Historia świata Warhammera

Post autor: @Cichy »

Witam

Czy mógłby ktoś podać jakaś dobrą stronkę albo link z którego mógłbym ściągnąć szczegółową historię młotka? (w tym norski, arabi)

Dziękuje

Awatar użytkownika
Michał
Falubaz

Post autor: Michał »

@Cichy pisze:Witam

Czy mógłby ktoś podać jakaś dobrą stronkę albo link z którego mógłbym ściągnąć szczegółową historię młotka? (w tym norski, arabi)

Dziękuje
http://www.lexicanum.com/
AND THEY SHALL KNOW NO FEAR

KOLEJNY PUNKT DLA NAS !!! BWT KOCHANA !!!!
Cosmo pisze: 19 sie 2014, o 20:33 BTW gdzie spia Ci co nie chodza spac przed polnoca? Jakies zwierzeta z Nemezisu, BWT, Front..?

Awatar użytkownika
Chomikozo
Chuck Norris

Post autor: Chomikozo »

Lexicanum akurat pod tym względem zawodzi. Są tam wprawdzie szczegółowe informacje o każdej z tych krain, jednak historii jako takiej tam nie znajdziesz (no, może oprócz Imperium). Sam kiedyś szukałem czegoś więcej o Arabii, Nipponie i innych takich dziwadłach, ale dotychczas nic nie znalazłem.
Prawdziwy krasnolud gardzi słonecznikiem.

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Sam kiedyś szukałem czegoś więcej o Arabii, Nipponie i innych takich dziwadłach, ale dotychczas nic nie znalazłem.
I raczej nie znajdziesz, bo po prostu za wiele informacji o tym nie ma. Są co prawda fanowskie army booki do tych krain, ale fluff ( w przeciwieństwie do zasada zazwyczaj ) jest tam raczej średniej jakości IMHO.
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

@Cichy pisze:Witam

Dziękuje
Nie ma nic takiego. Lexicanum trochę zebrało ale poza tym nic lepszego nie znajdziesz. A już na pewno nic zbiorczego i szczegółowego.

ODPOWIEDZ