Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

A ja parę dni temu "odkurzyłem" projekt LRC "Disco" i dziś udało mi się chyba ostatni kamień milowy w temacie odrutowania popełnić - rozwiązałem problem p*.*nej baterii :)
(patrz w "Galerii")
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

@ Skavenblight ja już skończyłem malować teraz tylko kończę podstawki i może jutro wyśle tu zdjęcia jakoś :P A gdzie zdjęcia Haka ??

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

@Tomash
Nie miażdż mnie przed kolacją, i tak jestem fanką tego pojazdu... jak to mawiał kolega "lubiem dysko bo siem błysko" ;)

@Sykstus
Daj chłopakowi odpocząć trochę! ;)

Sykstus
Masakrator

Skavenblight pisze: @Sykstus
Ja tu pracuje w pocie czoła :P W końcu zrobienie podstawki to najtrudniejszy etap (według twego dziecka Max-a :P )

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Sykstus pisze:
Skavenblight pisze: @Sykstus
Ja tu pracuje w pocie czoła :P W końcu zrobienie podstawki to najtrudniejszy etap (według twego dziecka Max-a :P )
1) Ale Ciebie nie nawiedziła stęskniona po tygodniu kobieta ;)
2) Cóż, matka kocha swoje dzieci bezwarunkowo ;)

Sykstus
Masakrator

Skavenblight pisze: 1) Ale Ciebie nie nawiedziła stęskniona po tygodniu kobieta ;)
Wtedy to bym był dopiero zmęczony... Racja niech sobie chłopak odpocznie :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Sykstus pisze: Wtedy to bym był dopiero zmęczony...
Taaaa...
tylko że Hak poszedł spać koło 12 i wstał o 9:30 mimo że budzik miał na 7.
A ja poszłam spać o 1:30 i wstałam o 8.
Ja to teraz dopiero zmęczona jestem, a jutro obiad gotuję, licząc, że rodzice posileni nim, nie zechcą już jeść mnie.
Ożeszku. Właśnie pobiłam rekord w ziewaniu na czas.

Sykstus
Masakrator

Skavenblight pisze:
Sykstus pisze: Wtedy to bym był dopiero zmęczony...
Taaaa...
tylko że Hak poszedł spać koło 12 i wstał o 9:30 mimo że budzik miał na 7.
A ja poszłam spać o 1:30 i wstałam o 8.
Ja to teraz dopiero zmęczona jestem, a jutro obiad gotuję, licząc, że rodzice posileni nim, nie zechcą już jeść mnie.
Hmm ja poszedłem spać tak po północy w niedziele i wstałem po siódmej ;/ (tj mnie obudzono). Masz rodziców kanibali ?? Moi by mnie nie zjedli bo by nie było czego (skóra i kości :P ) Eh nareszcie skończyłem robotę :P Czekam tylko aż pieski z UK do mnie dojdą i banda będzie skończona :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Sykstus pisze: Masz rodziców kanibali ??
Każdy rodzic czasem jest doprowadzony do ostateczności ;)

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Potwierdzam. Groźby wysłania do domu wariatów albo do wojska się pojawiały :lol:

Sykstus
Masakrator

Skavenblight pisze: Każdy rodzic czasem jest doprowadzony do ostateczności ;)
No w sumie po coś tuczą swoje dzieci...

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Sykstus pisze:
Skavenblight pisze: Każdy rodzic czasem jest doprowadzony do ostateczności ;)
No w sumie po coś tuczą swoje dzieci...
:lol: :lol: :lol:
Fanatyku, może Ciebie też zjedzą?

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Tylko dlatego że potrafię być słodki i do rany przyłóż. Ale również potrafię wyprowadzić z równowagi najspokojniejszych ludzi 8)

Rodzice mnie nie tuczą a odchudzają. Różnymi metodami, z widocznymi skutkami. Czegóż oni nie zrobili...oddalił się Fanatyk w rozmyślaniach...

PS. Np. argument "że dziedziczę geny przystojniaków podrywaczy i że dziewczyny będą za mną lały" był zbywany z "ze śmiechu".

:wink:

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

Katylina pisze:Tylko dlatego że potrafię być słodki i do rany przyłóż. Ale również potrafię wyprowadzić z równowagi najspokojniejszych ludzi 8)

Rodzice mnie nie tuczą a odchudzają. Różnymi metodami, z widocznymi skutkami. Czegóż oni nie zrobili...oddalił się Fanatyk w rozmyślaniach...

PS. Np. argument "że dziedziczę geny przystojniaków podrywaczy i że dziewczyny będą za mną lały" był zbywany z "ze śmiechu".

umiesz się sprzedać,

może zaczniesz pisać ogłoszenia na portale randkowe za kase.
:roll:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Pawełek pisze:
Katylina pisze:Tylko dlatego że potrafię być słodki i do rany przyłóż. Ale również potrafię wyprowadzić z równowagi najspokojniejszych ludzi 8)

umiesz się sprzedać,
Spójrz na jego podpis :lol:

Nie, ja już się zaczynam śmiać histerycznie. Tak być nie może. Idę spać. Dobranoc wszystkim. Miłych snów erotycznych.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Skavenblight pisze:
Pawełek pisze:

umiesz się sprzedać,
Spójrz na jego podpis :lol:

Nie, ja już się zaczynam śmiać histerycznie. Tak być nie może. Idę spać. Dobranoc wszystkim. Miłych snów erotycznych.
Jestem znany z krótkich aczkolwiek treściwych tekstów, wymyślania nicków i takich tam :wink:
Pawełek pisze:

umiesz się sprzedać,

może zaczniesz pisać ogłoszenia na portale randkowe za kase.
Tego nie ale kumplom ze starszej klasy w gimnazjum pisało się życzenia na dzień Matki na j. polski za "protekcję" :wink:

Sykstus
Masakrator

Katylina pisze: Tego nie ale kumplom ze starszej klasy w gimnazjum pisało się życzenia na dzień Matki na j. polski za "protekcję" :wink:
lol szef mafii z protekcją w tak młodym wieku... Ty powinieneś pomyśleć nad praca jako Pimp :P

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Sykstus pisze:
Katylina pisze: Tego nie ale kumplom ze starszej klasy w gimnazjum pisało się życzenia na dzień Matki na j. polski za "protekcję" :wink:
lol szef mafii z protekcją w tak młodym wieku... Ty powinieneś pomyśleć nad praca jako Pimp :P
Protekcja wynikała z faktów że byłem i jestem gruby i nosiłem i noszę okulary. Pimpów to ja mam na pęczki, sam nie muszę być. Ja jestem cichym szefem mafii rowerowej sprzedającej "towar" przedszkolakom przez płot. Cukierki, chipsy, napoje. A jak pani przedszkolanka zobaczy to uciekamy w krzaki.

Sykstus
Masakrator

Katylina pisze:Ja jestem cichym szefem mafii rowerowej sprzedającej "towar" przedszkolakom przez płot. Cukierki, chipsy, napoje. A jak pani przedszkolanka zobaczy to uciekamy w krzaki.
:P =D> :lol: \:D/ NO Coment :P

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

to przedszkolaki na zla droge zwodzisz ]:-> co ty zapasnikow chcesz wychowac
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Zablokowany