Galeria zielonych

Orcs and Goblins

Moderator: Kołata

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Re: Galeria zielonych

Post autor: Kokesz »

Obrazek

Awatar użytkownika
jasko297
Pseudoklimaciarz

Post autor: jasko297 »

Savage Orc Boar Boyz

Mile widziana krytyka

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5a9 ... 6fc91.html
,,Język ojczysty i obyczaje, granica, flaga, polski honor, zawsze będziemy bić się do końca, tego nie damy sobie odebrać!"

Awatar użytkownika
Dasieq
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Dasieq »

Świetna robota,naprawdę. Podobają mi się mięśnie u tych orków,fajnie pomalowana kamienna broń,dziki też ładne. Ciężko być krytycznym,ale jak bardzo prosisz to zapytam,dlaczego nie zrobione podstawki :?:
"Kobieta powinna być na tyle wykształcona, żeby przyciągnąć głupich mężczyzn i na tyle wulgarna, by kusić inteligentnych"

Awatar użytkownika
jasko297
Pseudoklimaciarz

No właśnie na podstawki niestety zabrakło mi czasu i materiałów :(
,,Język ojczysty i obyczaje, granica, flaga, polski honor, zawsze będziemy bić się do końca, tego nie damy sobie odebrać!"

cinne
Pseudoklimaciarz

Post autor: cinne »

Ja pokrytykuję, skoro chciałeś.

Skóra orków w moim odczuciu za ciemna, ale kto jak woli, podstawki do zrobienia, białe zęby są jakies takie.... niepasujace, za czyste, sierść dzików w ogóle mi się nie podoba, rogi dzików tez jakoś nie kontrastują.

Tylko nie bierz do siebie, kto mnie zna wie, że jestem czepliwy, pozatym wolałbym je zobaczyć na żywo :wink:

Co mi się natomiast podoba - kamień - super wykonanie, kości też ładnie (poprosze o instrukcje wykonania jak nie masz nic przeciw na PW, powoli będę zabierał się za swoich SO).

Sam bym ich pewnie lepiej nie zrobił, wiem jak na mnie działa krytyka - pracuje by poprawić, zrobić to lepiej, znaleźć lepszy sposób, więc nie odbierz źle tego co nastękałem w tym poscie. Pozdro :!:

Awatar użytkownika
Ketman
Mudżahedin

Post autor: Ketman »

nowy, poprawiony pająk :) stary był z flingerem, ale po kilku grach postanowiłem to zmienić. Dodałem jeszcze IDOL OF MORK :) dla klimatu :twisted:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
jasko297
Pseudoklimaciarz

Orc War Boss na dziku

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
LuciusII
Oszukista

Post autor: LuciusII »

@Ketman Zdjęcia trochę prześwietlone, ale z tego co się da dostrzec to pająk prezentuje się zacnie, podoba mi się zielono-żółte centrum kaplicy i zielenie na pająku. Razi pustka podstawki, szczególnie w zestawieniu z fajnie zrobionym gniazdem.

@jasko297 Na stół będzie ale razi tył dzika (do zalepienia GS) i szachownice - reszta podniszczona a to wygląda jak świeżo malowane pędzlem ze snotlinga.

Fanatic kolorystyka do mnie nie przemawia (inny gust :) oraz podstawka, tak to nie ma się do czego przyczepić. Po przejrzeniu Twojej galerii niby pasuje wszystko do siebie, ale poświęć więcej uwagi podstawką. Jak się zdecydowałeś na takie zarośla to zrób najpierw ziemię (przyklej piasek i pomaluj go) i dopiero później przyklej wikolem zarośla, klej stanie się przezroczysty i w prześwitujących miejscach będzie widać ziemie a nie marmur.
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro. :wink:

Awatar użytkownika
Fanatic
Chuck Norris

Post autor: Fanatic »

Te zdjęcia były zrobione trochę czasu temu i figurki mają już pomalowane boki podstawek na czarno. :D Piasek to dobry pomysł także dzięki.Kleju też złego użyłem i trochę się to wszystko sypie ale już wiem jakich błędów nie popełniać.Następne będą lepsze.
Obrazek

Awatar użytkownika
Varulf
Mudżahedin

Post autor: Varulf »

ożywię nieco temat
Goblin Warboss on Wolf#1
Obrazek
Obrazek

Goblin Warboss on Wolf#2
Obrazek
Obrazek

Goblin Shaman on Wolf (wilk nie bejcowany)
Obrazek
Obrazek

i River Trolle z pozostałych po złożeniu bitsów
Obrazek
Obrazek
Obrazek

wszelkie komentarze mile widziane

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Post autor: likaon »

Genialne konwersje trolii =D> ja nadmiarowe główki i łapki dałem trollom z scullpassa
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii

Awatar użytkownika
Yahoo82
Kradziej

Post autor: Yahoo82 »

Varulf bardzo ładne malowanie, a pomysł jak i wykonanie trolli pierwsza klasa. Brawo =D>
Obrazek

I może następnym razem ktoś łaskawie napisze co jest nieregulaminowe w podpisie zanim go wypierdzieli?

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

Czas wykorzystać śmietniczek bitsów...
Z czego zrobiłeś wodę ?

Awatar użytkownika
Varulf
Mudżahedin

Post autor: Varulf »

vallejo still water - na początku jego właściwości trochę mnie zaskoczyły, ale później specyfik został opanowany:)

Awatar użytkownika
ARBAL
Kretozord

Post autor: ARBAL »

Świetny pomysł z tymi trolami :)
Brawo !
Obrazek

Awatar użytkownika
mati13u
Mudżahedin

Post autor: mati13u »

Mój raczkujący blog:
http://orczekoszary.blogspot.com

Awatar użytkownika
Einstein
Mudżahedin

Post autor: Einstein »

a ja mam pytanie bo google nie pomaga - szukam galerii (gdzies kiedys mignelo mi na forum) ze wszystkimi modelami o&g wyprodukowanymi przez GW - chodzi mi glownie o klasyki z pierwszych AB do o&g.

misha
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: misha »

to?
http://www.solegends.com/citadel/index.htm
są katalogi po prawej stronie
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A

Awatar użytkownika
Einstein
Mudżahedin

Post autor: Einstein »