Prosze o pomoc
Moderator: Kołata
Prosze o pomoc
Własnie zaczelem grac w warhammera moja armia to O&G i mam pytanie jak działaja siatki
W armybooku masz napisane, ale że jestem miły i uprzejmy to napiszę, że na początku każdej tury walki szucasz D6 na 2+ przeciwnik ma -1 do siły, a na jedynce Ty.
A licky boom boom down!!!
Ja mogę być uprzejmy i napisać, że jeśli model uzbrojony w choppę walczy na piechotę to daje mu ona +1S w pierwszej fazie walki.
Mogę być jeszcze życzliwszy i dać dobrą radę - army book to świetny zakup, a jeśli słabo z angielskim to można kupić polską wersję
Mogę być jeszcze życzliwszy i dać dobrą radę - army book to świetny zakup, a jeśli słabo z angielskim to można kupić polską wersję
swoja droga, milo widziec ze liczba warbossowow sie wmiare regularnie zwieksza (:
- swieta_barbara
- habydysz
Poczekam az orki wygraja mastera. Wtedy sie uciesze.
kiedys nadejdzie Ragnarork i wszystkie mastery beda nasze (;
- Temple Guard
- Falubaz
Tak, wszystkie jego ataki w 1. rundzie walki wręcz mają bonus +1S.Shenq pisze:ork z dwiema chopami tez dostaje +1S ?
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
ssie wie (;
to wskazuje z jakiego miasta przybedzie..