Są niezadowoleniSzaman pisze:a co na to inni?RAFIX pisze:Tak teraz tylko dla siebie robie wkurzyło mnie to że tak mało dostaje pkt za malowanie i rzuciłem malowanie dla innych
Konwulsje chaosu
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
moze sami zaczna malowac...RAFIX pisze:Są niezadowoleniSzaman pisze:a co na to inni?RAFIX pisze:Tak teraz tylko dla siebie robie wkurzyło mnie to że tak mało dostaje pkt za malowanie i rzuciłem malowanie dla innych
"I fart in your general direction"
no i co ze ludzie ale ludzka skura w chaosie nie ma wziecia ]:-> to chyba slaneshowcy wiec radzil bym rozjasnic albo zrozowic i tatuarze jakies tez bym widzial na nich chetnieSykstus pisze:Ale maruderzy to ludzie w końcu
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
hmm...RAFIX pisze:może ... kto ich tam wie. Źrudeł im nie brakuje
Może ty Szamanie chcesz fuche podłapać, czytałem że sprawia ci to wielką "satysfakcje"
1. jestem kiepski - ale lepszy niz oni
2. jestem drogi - ale stac ich
3. mam dlugie terminy - ale do tego sie przyzwyczaili
mysle, ze moglbym byc dobrym kandydatem. ale jest pkt 4.
4. nie chce mi sie - a na to juz oni nic nie poradza
"I fart in your general direction"
No, ale to był cyjanoakryl w spraju, co go mogło zemdlić, podówten czas pada głową do przodu, uderza w blat kaczanem, i przykleja się zawczasu spryskaną klejem powieka do stołu.Szaman pisze:i to byl chyba Pan P. Pan H to psiknal sobie w twarz sprayem, zeby sprawdzic, dlaczego nie leciKerim pisze:to nie był stół, tylko powieka.
Czy to było powieką do stołu...
Hmm...
Logiczne.
Co do skury to żeczywiście jest za jasna przyciemnie ją troche, jakoś wyuzdanych znamion slaaneshowych poza kolorami to jakoś na nich nie widze , armie mam undivided a marauderzy są z norski gdzie spaczen nie oddziałowuje jak na pustkowiach
tatuaże i jakieś barwy klanowe jak naj bardziej wchodzą w gre
Kerim ale ja niemam kiedy podjechać do fabrów raczej prędzej wpadne po odbiór do ciebie, jak moge oczywiście.
A tak na marginesie z tą powieką to nie prawda
Co do punktu 4 to hak sie na każdego znajdzie, trzeba poprostu dłużej poszukać żeby odpowiedni znaleść
tatuaże i jakieś barwy klanowe jak naj bardziej wchodzą w gre
Kerim ale ja niemam kiedy podjechać do fabrów raczej prędzej wpadne po odbiór do ciebie, jak moge oczywiście.
A tak na marginesie z tą powieką to nie prawda
Co do punktu 4 to hak sie na każdego znajdzie, trzeba poprostu dłużej poszukać żeby odpowiedni znaleść