Zobaczyłem co 40 pink horrorów wyprawia na 1000 punktów z magią przyciętą do K6+K3 i zwątpiłem.Syraf pisze:tez podoba mi sie 1600 ale odpuscmy sobie te ojro nie ma sie co bawic w modyfikacje na te pkt i tak nic groznego nie powstanie
Pre Bazyliszek w Vanaheim :] 18 luty
Re: Pre Bazyliszek w Vanaheim :] 18 luty
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
BoH+BoS...Syraf pisze:tez podoba mi sie 1600 ale odpuscmy sobie te ojro nie ma sie co bawic w modyfikacje na te pkt i tak nic groznego nie powstanie
nie, maks i tak 3
pinki to byl fenomen bo lordowie byli zakazani jakby nie to napewno pojawilby sie jakis inny mag 4 poziomu no a dziala niech sobie beda bo po czym maja strzelac? wystawicie smoka albo cos wielkiego? raczej watpie zeby sie zmiescilo:) a o BoH zapomnialem ale to mozna ograniczyc tylko pare rzeczy a nie odrazu euro cisnac
Od razu mówię ,że ja euro bardzo niechętnie -choć oczywiście rozumiem dlaczego Gremlin chce -( bo nie wiadomo czemu WE dostały gratis 200 pkt choć dziwnym trafem zawsze są top 10 na masterach)...
Jak do tej pory małe turnieje w V były z drobnymi ograniczeniami i jakoś nikt nie narzekał....PO CO WIĘC ZMIENIAĆ COŚ CO DOBRZE DZIAŁA??? Kiedy następny turniej???
Jak do tej pory małe turnieje w V były z drobnymi ograniczeniami i jakoś nikt nie narzekał....PO CO WIĘC ZMIENIAĆ COŚ CO DOBRZE DZIAŁA??? Kiedy następny turniej???
na każde punkty moge grać bez dodatkowych 200pts, nawet na euro.
xYz
Ja bym zagrał właśnie 1600, ale bez euro udziwnień, poprostu bez lordów, z ograniczeniem maszyn do 3, eteryków do 2 (?) i:
Magia:
Podczas jednej fazy magii można użyć maksymalnie 12 kostek magii (Power Dice).
Bohaterom przysługuje "look out, sir" od następujących czarów: Dwellers Below, Final Transmutation, Dreaded 13th, Infernal Gateway (11-12 efekt).
Wisła Kraków.
jest bazyliszek
- General Baga
- Kradziej
najbliższa sobota jest tur 40k wiec sory
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
No i za mało czasu żeby zgłosić turniej do ligi, bo musi być conajmniej tydzień przedSyraf pisze:najbliższa sobota?
Wisła Kraków.