Hartowanej! Gdzie? WE WULKANIE!Szczur22 pisze:Z NIERDZEWNEJ STALI!Eldritch pisze:Plastikowe to może być dildo. Choseni powinni być z metalu.
musiałem....
Moderator: JarekK
Hartowanej! Gdzie? WE WULKANIE!Szczur22 pisze:Z NIERDZEWNEJ STALI!Eldritch pisze:Plastikowe to może być dildo. Choseni powinni być z metalu.
A fuuu z nierdzewki co to bedzie za blyszczacy Chaos ?!?!Szczur22 pisze:Z NIERDZEWNEJ STALI!Eldritch pisze:Plastikowe to może być dildo. Choseni powinni być z metalu.
Nie, bardziej mi chodzi o ich dostępność. Przez to że były tylko w MO nie mogłem się zebrać żeby je zakupić.wedge pisze:Sadzisz ze przez to beda tansze?;-)Karlito pisze:Fajnie że Helki będą dostępne w sklepach i nie trzeba będzie się bawić w MO.
Tylko kurde to bedzie failcastKarlito pisze:Nie, bardziej mi chodzi o ich dostępność. Przez to że były tylko w MO nie mogłem się zebrać żeby je zakupić.wedge pisze:Sadzisz ze przez to beda tansze?;-)Karlito pisze:Fajnie że Helki będą dostępne w sklepach i nie trzeba będzie się bawić w MO.
W przypadku Hellcannona zapewne będzie to niemożliwe, bo przecież będzie zamknięty w pudełku.Karlito pisze:Już bez przesady, wcale nie jest taki zły, a ubytki w metalowych modelach też się nierzadko zdarzały Jeśli się ktoś obawia że dostanie bubla wystarczy przejść się do sklepu stacjonarnego i przed zakupem obejrzeć model dokładnie
Jesli to prawda to moze sie przekonam i wezme ze 2 sztuki bede robil chosna gorke artyleryjskaCylindryk pisze:Serio? Metalowa była po 175 więc Finecastową to spodziewałem się po 200... wow...Waldi pisze:No i nowa helenka po ok 150 zł. Nienajgorzej.
Hm... chyba żeby jednak wyszła w plastiku... ciężko uwierzyć ale kurde, może się uda... byłoby ekstra...
Skąd masz takie info że będzie po 150 PLN?Waldi pisze:No i nowa helenka po ok 150 zł. Nienajgorzej.
Moze dadza nam jakis beznadziejny plastikowy modelKarlito pisze:Skąd masz takie info że będzie po 150 PLN?Waldi pisze:No i nowa helenka po ok 150 zł. Nienajgorzej.