No i się zaczęło.Panowie,spokojnie...
Co do figury,zastrzeżeń nie mam żadnych,wgniata swoim wyglądem.
Zgadzam się z BigPasiakiem, powinnaś malować WE
gratulacje
Ehhh, a ci znowu swoje. Oferty matrymonialne to na PW
Co do figsy to wszystko fajnie wygląda, aleee ...
1. Srebrny NMM leży. Tak jak zloty wygląda bardzo fajnie to srebrny wygląda jak czarna zbroja rozjaśniana niebieskim. No chyba, że to jest czarna zbroja rozjaśniana niebieskim
2. Konik mi się nie podoba, tzn. sama skóra. Jak dla mnie powinna być jeszcze trochę rozjaśniona, no i kolorek jakiś taki nijaki, ale to już kwestia gustu. Gdybym się czepiał to powiedziałbym, że koniki nie maja białych gałek ocznych tylko brązowe
3. Zielony mało skontrastowany. Na tych skrzydełkach przy łbie konika wygląda prawie ok, ale już na szmatkach i tarczy powinien być bardziej rozjaśniony.
4. Foty mogły by być lepsiejsze.
Jednak figurka jest bardzo ładna i mi się podoba, tylko kolorki nie w moim guście
Świetna tarcza. Reszta bardzo ok, chwali Ci się robienie dioramek bo to zanikająca sztuka jak widzę. Ja ostatnio nie robię nic oprócz terenów, tereników i scenek.
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę
nierozumiem cię saurus, czepiasz się Fanatyka ma swoje zdanie i bardzo dobrze. Pozatym co ma za znaczenie poziom jego malowania podczas oceniania figurek kogoś innego ??